Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

De 1e vraag is gesteld door Ronald Wiltink, hij wil graag het volgende van jou weten.

  • Mijn vraag voor Wim Bekken: Omdat je altijd zo fanatiek aan het coachen en trainen bent, vroeg ik mij af, ben je altijd al zo fanatiek geweest met voetbal en fluiten? 

Ja! Altijd, toen ik begon op mijn 7e tot 16e met voetbal, bij Ratti , werd ik daar gescout, maar ik mocht er niet heen, ik moest eerst mijn studie afmaken. Toen ben ik gaan fluiten en werd daar ook gedreven in. Het is de wilskracht, het één kon niet (voetbal)dus  toen dan maar over op het andere (scheidsrechter). En bereikte ik daar het hogere niveau, landelijk, met fluiten. Ik heb Barcelona tegen FC Zutphen mogen fluiten, geweldig!

Super tijd gehad!  Het zit in me, dat willen presteren, ik zie de uitdagingen! 

  • Wat is je rol binnen de Boys?

Ik ben via Gelrewerk bij de Boys aan het werk, ik heb nog 1 jaar te gaan, dan gaat Wimpie met pensioen. Ik ben het manusje van alles. Kleedkamer, kantine, bestellingen, trainen vrouwen 30+, scheidsen, overal waar ik nodig ben en wat binnen de mogelijkheden ligt. 

  • Wat vond jij het leukste aan dit voetbalseizoen?

Na mijn blessure toch kunnen trainen bij de dames 30+, coachen en begeleiden, ondanks dat ik niet kon fluiten, kon ik toch mijn ei kwijt, samen met Roland.

  • Wie of wat binnen de club mis je het meest tijdens deze lockdown?

Gezelligheid in de kantine, niet als trainer kunnen functioneren, wedstrijden zien, de zaterdagmiddagen, het schoonmaken, het babbelen met iedereen. Ik werk er  overdag wel, maar dan ben ik alleen.

  • Wie of wat buiten de club mis je het meest tijdens deze lockdown?

De kleinkinderen op afstand moeten houden, moeder bezoeken op afstand, zij is 95, daar ga ik 2x per week in.  Alles moet op afstand, je mist het normale contact.

  • Ben je thuis bezig om je conditie op peil te houden, en/of doe je thuis voetbaltrucjes?

Ik heb een klein fietsje, die ik kan gebruiken vanuit mijn stoel en ik heb wat oefeningen van fysio waar ik wat mee kan doen.

  • Wat is het 1e wat je gaat doen als de lockdown voorbij is?

Samen zijn met elkaar, naar de kinderen, gewone normale gang van zaken, zonder over de afstand na te denken. 

  • Als jij zelf een team mag samenstellen, welke speler(s) e/o trainer (s) zou jij dan in jouw team willen hebben?  Je hoeft niet op leeftijd te letten, in je droomteam kan alles! 

Trainer: Michel Feukkink, hj heeft de nodige ervaring en een  goede,fijne  maniervan omgang met de mensen.

Spelers: Lianne Verbeek, gaat altijd 100% ervoor, Cas Lankhorst, rustige aardige jongen en goeie voetballer, keeper Lars Metselaar, hele goeie keeper. Eddy Veltkamp als verzorger, topgozer.

  • Heb je nog een leuke tip voor de lezers om de lockdown door te komen?

Gebruik je gezonde verstand!! We kunnen niet veel, maar wat je doet, doe dat op gepaste wijze!

  • Jij mag kiezen wie de volgende persoon is die we gaan vragen voor dit interview. Ook mag je 1 vraag bedenken voor deze persoon. Wie kies jij en wat is je vraag

Lianne Verbeek.  Vraag: Ik vind het jammer dat je in Klarenbeek niet je kwaliteit kon laten zien. Waarom is het niet gelukt is bij Klarenbeek, in de top?