Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

De 1e vraag is gesteld door Michel Feukkink, die wil graag het volgende weten:

  • Waar komt je passie voor het fotograferen vandaan?

Bij ons thuis en in de familie werden vroeger al veel foto’s en dia’s gemaakt. Mijn oom had vroeger, in mijn jeugd, een grote zwarte koffer met daarin o.a. een mooie camera en lenzen, en dat vond ik altijd al heel interessant. Al jong had ik een eigen camera, een compact dingetje en voor mijn 21e verjaardag kreeg ik mijn eerste spiegelreflexcamera en vanaf dat moment kan ik eigenlijk niet meer zonder. Als ik zonder camera langs de lijn sta voel ik me dan ook heel kaal. 

  • Wat is jouw taak binnen de club? 

Het afgelopen seizoen was ik leidster van de JO17-1. Verder ben ik actief binnen de Activiteiten Commissie, regel ik alles rondom de Pupil van de week bij de thuiswedstrijden van het 1e elftal, ik zorg voor het programmaboekje (thuiswedstrijden 1e team) en ik maak bij de wedstrijden van mijn kinderen en  van het 1eelftal foto’s.

  • Wat vond jij het leukste aan dit voetbalseizoen?

Ik heb meerdere dingen die ik erg leuk vond. Maar als ik er maar 1 mag noemen dan kies ik voor de thuiswedstrijd van het 1e tegen AZC, dat was heel bijzonder. Zo belachelijk veel  publiek langs de lijn, een hele goede en gezellige sfeer en een topwedstrijd. 

  • Wie of wat binnen de club mis je het meest tijdens deze lockdown?

Langs de lijn staan en foto’s nemen bij de teams van mijn zoons ( JO17-1 en het 5e) en bij het 1e elftal en de gezelligheid op en naast het veld.

  • Wie of wat buiten de club mis je het meest tijdens deze lockdown?

Op dit moment is missen een groot woord. Ik heb gewoon contact met iedereen die me dierbaar is, alleen niet in het “echie” maar via de telefoon / Whatsapp. Voor nu een goed alternatief. 

  • Ben je thuis bezig om je conditie op peil te houden?

Normaal fiets ik heel veel, en dat is nu beduidend minder omdat ik nergens heen ga. Ik probeer regelmatig te wandelen en af en toe een potje badminton in de tuin met de jongens.

  • Wat is het 1e wat je gaat doen als de lockdown voorbij is?

Een datum proberen te  plannen met de JO17-1. Ik hoop dat we nog even samen kunnen komen, om dit seizoen toch nog leuk af te sluiten. 

  • Als jij zelf een team mag samenstellen, welke speler(s) e/o trainer (s) zou jij dan in jouw team willen hebben?  

Ik zou dan denk ik toch nog een jaartje het huidige JO17-1 team samen willen hebben, al zal dat dan een JO19 worden gezien hun leeftijd. Uiteraard dan nog een jaartje met Erik Barendsen als trainer. Een erg leuk team en zo jammer dat het seizoen maar zo kort was.

  • Heb je nog een  tip voor de lezers om de lockdown door te komen?

Mijn motto is altijd “Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan”.

Niet denken aan wat nu niet kan of mag. Ga omdenken en bedenk een manier hoe het wel kan en mag.

  • Jij mag kiezen wie de volgende persoon is voor dit interview. Ook mag je 1 vraag bedenken voor deze persoon. Wie kies jij en wat is je vraag?

Dan kies ik voor Stan Sloos uit de JO15-1. Mijn vraag, vanuit de Activiteiten Commissie :  wat zou jij graag georganiseerd willen zien voor de jeugd van jouw leeftijd?