Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

De 1e vraag is gesteld door Gerard Geerken, hij wil graag het volgende van jou weten.

 • Ik wil Sanna Ouwehand, speelster van Dames1 de volgende vraag stellen;
  “Wat zijn jouw ambities mbt de Warnsveldse Boys? (Wat wil/ga je doen binnen de club als je stopt met voetballen?).
  Momenteel ben ik niet alleen speler van Dames 1 maar vorm ik samen met Rudolf en Gerhard de dames coördinatie. Als ik stop met voetbal wil ik me meer inzetten voor het meiden voetbal binnen de club. Meerdere teams per leeftijdscategorie lijkt me een gave uitdaging voor de komende jaren.
 • Binnen welk team ben je actief en in welke rol? Ik ben speelster van dames 1 en positioneer op verschillen plekken. Van linksback naar rechtshalf en af en toe mag ik meedoen als spits.
 • Wat vond jij het leukste aan dit voetbalseizoen?Dat vind ik heel lastig om te zeggen. Wij hebben met dames1 hiervoor een topseizoen gespeeld en zijn kampioen geworden in de 4e klasse. De 3e klasse is even inkomen, we hebben meer last van onszelf dan de tegenstander. Onze eindstand in de competitie schetst een vertekend beeld van ons seizoen. We zijn net te vaak aan de verkeerde kant van de stand geëindigd en hebben meer dan een keer in de laatste minuut verloren.
 • Wie of wat binnen de club mis je het meest tijdens deze lockdown?De gezelligheid op de training, de gossip maar ook de donderdagavond en de zondag na de wedstrijd.
 • Wie of wat buiten de club mis je het meest tijdens deze lockdown?Ik mis de meiden van het team het meest. We organiseerde soms spelletjesavonden of gingen met een groep naar de stad wat drinken.
 • Ben je thuis bezig om je conditie op peil te houden, en/of doe je thuis voetbaltrucjes? Samen met Matthijs loop ik 2 keer in de week hard, in het weekend pakken we de skates. Matthijs is veel langer en heeft een betere conditie dan ik, dat maakt het “samen sporten” wel lastig.
 • Wat is het 1e wat je gaat doen als de lockdown voorbij is?Voetballen. Onze trainer Gerard heeft de 1e training al vast gezet op de dag nadat de senioren weer de wei in mogen.
 • Als jij zelf een team mag samenstellen, welke speler(s) e/o trainer (s) zou jij dan in jouw team willen hebben?  Je hoeft niet op leeftijd te letten, in je droomteam kan alles!  Oeh deze is lastig. Ik denk gewoon dames1. Uiteraard met trainers Johan en Gerard.
 • Heb je nog een leuke tip voor de lezers om de lockdown door te komen? Zelf werk ik 4 dagen waarvan 3 op kantoor. Ik verveel me eigenlijk weinig. Maar wat ik wel meer doe sinds de maatregelen is spelletjes spelen met familie. Qwixx is een echte aanrader!
 • Jij mag kiezen wie de volgende persoon is die we gaan vragen voor dit interview. Ook mag je 1 vraag bedenken voor deze persoon. Wie kies jij en wat is je vraag? Mijn vraag is voor Lotte Jonkbloed, Wat doe je thuis om je traptechniek bij te houden? Helpt je vader met zijn keeperskunsten?