Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

De 1e vraag is gesteld door Jara Gloudemans, zij wil graag het volgende van jou weten.

  • Wat is jouw leukste herinnering aan het damesvoetbal bij de Warnsveldse Boys?

Eigenlijk heb ik best wel veel leuke herinneringen met wat nu MO19 is, we deden mee met een toernooi in Utrecht en we gingen de avond daarvoor al naar een hostel waar we gingen  overnachten en daar zag je echt dat het een leuk team was en vooral plezier belangrijk was, maar als we een wedstrijd hadden, wilde iedereen wel  winnen en pakten we ook nog een prijs met leuk voetbal.

 Het jaar erop waren we ingedeeld in de hoofdklasse en dat was wel even een omschakeling voor de meeste meiden. We hadden altijd meer plezier dan de tegenstander, we wonnen niet veel maar we gingen wel als team met elkaar om en bij de tegenstanders was het meestal ruzie en gemopper. Meestal maakten we ook een afspraak in de rust, als het een bepaalde uitslag werd, werden er bitterballen en frikandellen in de kleedkamer gebracht na de wedstrijd.

Ook vond ik het altijd erg leuk om thuis te spelen met de MO-19. We hadden altijd een hoop ouders die de meiden kwamen aanmoedigen. Het was leuk om te zien dat de dames daar ook van konden genieten.

  • Binnen welk team ben je actief en in welke rol?

Ik heb ongeveer 6 jaar de MO19-1 gecoacht en getraind, daar ben ik nu ongeveer 2 jaar mee gestopt. Nu coach en train ik de Dames 30+ samen met Wim Bekken 

  • Wat vond jij het leukste aan dit voetbalseizoen?

Het leukste vind ik op de vrijdagavond trainen of wedstrijden op vrijdagavond zodat de zaterdag vrij is voor andere dingen. 

  • Wie of wat binnen de club mis je het meest tijdens deze lockdown?

Toch wel de vrijdagavond wedstrijden. Vooral omdat de 30+ dames ook wedstrijden gingen winnen. De meeste dames hadden of hebben nog nooit gevoetbald.

  • Wie of wat buiten de club mis je het meest tijdens deze lockdown?

Het meeste mis ik wel om even op het veld te kijken en om gezellig in de kroeg of op het terras te zitten.

  • Ben je thuis bezig om je conditie op peil te houden, en/of doe je thuis voetbaltrucjes?

Ik wandel veel de afgelopen weken en ik stap veel op de fiets om een stuk te fietsen. Met mooi weer ga ik nog wel eens skeeleren maar dat viel toch wel tegen.

  • Wat is het 1e wat je gaat doen als de lockdown voorbij is?

Een van de eerste dingen wat ik ga doen is met de dames 30+ trainen of een klein toernooi spelen als het weer mogelijk is. Daar kijk ik erg naar uit.

  • Als jij zelf een team mag samenstellen, welke speler(s) e/o trainer (s) zou jij dan in jouw team willen hebben?  Je hoeft niet op leeftijd te letten, in je droomteam kan alles! 
  • Heb je nog een leuke tip voor de lezers om de lockdown door te komen?

Vooral gezond blijven is het belangrijkste, daarnaast spelen wij hier veel Ticket to Ride, een leuk spelletje om te doen met de familie. 

  • Jij mag kiezen wie de volgende persoon is die we gaan vragen voor dit interview. Ook mag je 1 vraag bedenken voor deze persoon. Wie kies jij en wat is je vraag

Ik wil graag Wim Bekken ook wel bekend als “de knuffelbeer van warnsveldse boys” nomineren om als volgende persoon te interviewen. Mijn vraag voor Wim Bekken: Omdat je altijd zo fanatiek aan het coachen en trainen bent, vroeg ik mij af, ben je altijd al zo fanatiek geweest met voetbal en fluiten?