Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

De 1e vraag is gesteld door Matthias Hoorn,  hij wil graag het volgende van jou weten.

  • Kan jij vertellen of jij een lijnkeeper bent of een meevoetballende keeper en de keuze toelichten?

Dit is een makkelijke, op de lijn ben ik sterk en doe ik voor menig keeper bij de club niet onder. Maar mijn bijnaam “Kenneth Vermeer van de 6e klasse” heb ik natuurlijk ook ergens aan te danken. Ik sta er om bekend dat ik het ene moment een bal met een zweefduik (lees: showduik) uit de bovenhoek tik, om de bal vervolgens bij de tegenstander in de voeten te schieten, net als waar onze Kenneth een handje van had.

  • Binnen welk team ben je actief en in welke rol?

Als “k*tkeeper” ben ik actief binnen het 2E elftal op de zaterdag.

  • Wat vond jij het leukste aan dit voetbalseizoen?

Achteraf is dat toch de uitwedstrijd bij FC Zutphen, waar we met 6-0 op de kloten kregen omdat wij met ongeveer 9 man met een gemiddeld promillage van 3.0 op het veld stonden. Toen verschrikkelijk, maar na de revanche thuis is het achteraf wel grappig. (als je gaat dan ga je met z’n allen)

  • Wie of wat binnen de club mis je het meest tijdens deze lockdown?

Wat ik het meeste mis is de gezelligheid, de clubfeestjes (en dan het missen van het toilet), het ouwehoeren op de trainingen, de clubavond en het trainen naast dames 1 (kon het niet laten) op donderdag maar vooral het met teamgenoten uitgaan voor en na de wedstrijden.

  • Wie of wat buiten de club mis je het meest tijdens deze lockdown?

Dat is het uitgaan met vrienden, maar vooral mijn werk. Als kok is het mijn passie om elke dag met mooie producten te werken en daarmee de gasten een onvergetelijk avond te verzorgen, daar leef ik voor en nu merk ik pas echt goed hoe erg ik dat mis.

  • Ben je thuis bezig om je conditie op peil te houden, en/of doe je thuis voetbaltrucjes?

Dat probeerde ik de eerste 3 weken wel, daarna was mijn motivatie weg. Wel heb ik mijn 3e helft conditie goed bijgehouden, je moet iets in de weekenden hè, zelfs nu.

  • Wat is het 1e wat je gaat doen als de lockdown voorbij is?

Gelijk weer aan het werk, ik mis het. Uitgebreid uit eten gaan bij een goed restaurant (inspiratie opdoen). En natuurlijk een bezoek brengen aan café de Spaan (not sponsored).

  • Als jij zelf een team mag samenstellen, welke speler(s) e/o trainer (s) zou jij dan in jouw team willen hebben?  Je hoeft niet op leeftijd te letten, in je droomteam kan alles! 

Dit is het Nederlands elftal van de verloren WK finale van 2010, daar ben ik nog steeds ietwat zuur over.

  • Heb je nog een leuke tip voor de lezers om de lockdown door te komen?

Ga brood bakken, uitgebreid koken of dingen doen waar je normaal gesproken nooit de tijd voor had, dat doe ik ook. Ga in ieder geval iets nuttigs doen waar je makkelijk een dagdeel mee kan opvullen.

  • Jij mag kiezen wie de volgende persoon is die we gaan vragen voor dit interview. Ook mag je 1 vraag bedenken voor deze persoon. Wie kies jij en wat is je vraag?

Als ik dan iemand moet kiezen, dan wordt dat: Sjoerd Ekhardt, speler van het 1e.

Met de vraag: Wat heb jij in de afgelopen 5 jaar als verdediger in een selectieteam vaker gescoord? Een doelpunt of een vrouwtje?