Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

De 1e vraag is gesteld door Lotte Jonkbloed, zij wil graag het volgende van jou weten.

  • Wat is jouw leukste herinnering aan voetballen bij de Warnsveldse Boys?

De leukste herinnering is natuurlijk dat we kampioen zijn geworden vorig seizoen. Dat hebben we heel goed gevierd. Helaas kon ik niet meedoen met de kampioenswedstrijd, maar wat was het spannend om te zien. We hadden de wedstrijd toen ook nog maar net gewonnen, met 7-6.

  • Binnen welk team ben je actief en in welke rol?

Ik speel in de MO19-1 als laatste vrouw. Dit ben ik ook al bijna mijn hele voetbalcarrière geweest. Eens in het seizoen mag ik in de spits. En als het dan gelukt is om te scoren, ga ik heel gauw weer terug naar de verdediging, haha. Ook ben ik sinds vorig seizoen aanvoerder van dit gezellige team.

  • Wat vond jij het leukste aan dit voetbalseizoen?

Het leukste aan dit voetbalseizoen vond ik de komst van de nieuwe trainster. Het niveau van de trainingen ging gelijk omhoog en iedereen werd steeds beter. Het is jammer dat we dit niet voort hebben kunnen zetten.

  • Wie of wat binnen de club mis je het meest tijdens deze lockdown?

Ik mis de gezellige tijden met het team. Lekker kletsen na (en vooral tijdens) de training of wat drinken na de wedstrijd.

  • Wie of wat buiten de club mis je het meest tijdens deze lockdown?

De dagjes weg en het samenzijn met mijn familie mis ik het meest. Ik ga er graag op uit en blijf liever niet binnen zitten. 

  • Ben je thuis bezig om je conditie op peil te houden, en/of doe je thuis voetbaltrucjes?

Ik ben niet actief bezig met het op peil houden van mijn conditie, maar ik probeer wel af en toe te sporten. Zo ga ik twee keer per week bootcampen en doe ik tussen de bedrijven door wat fitnessoefeningetjes thuis.

  • Wat is het 1e wat je gaat doen als de lockdown voorbij is?

Uiteten! Of een dagje weg naar een grote stad.

  • Als jij zelf een team mag samenstellen, welke speler(s) e/o trainer (s) zou jij dan in jouw team willen hebben?  Je hoeft niet op leeftijd te letten, in je droomteam kan alles!

De MO19-1 natuurlijk 😉 Nee, grapje. Ik zou het echt niet weten!

  • Heb je nog een leuke tip voor de lezers om de lockdown door te komen?

Wij doen elke avond een kahoot (online quiz) met onze familie om toch nog een beetje in contact met elkaar te blijven. Elke avond maakt iemand anders de quiz. Dit is erg leuk om te doen en zo leer je ook nog eens wat!

  • Jij mag kiezen wie de volgende persoon is die we gaan vragen voor dit interview. Ook mag je 1 vraag bedenken voor deze persoon. Wie kies jij en wat is je vraag?

Ik kies Ronald Wiltink, de trainer van de VR30+. Wat is jouw leukste herinnering aan het damesvoetbal bij de Warnsveldse Boys?