Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

De 1e vraag is gesteld door René Sueters, hij wil graag het volgende van jou weten.

Jack jij hebt zoveel meegemaakt bij de Boys wat is je mooiste moment binnen de vereniging?

Er zijn zoveel mooie momenten geweest. Het mooiste moment is dan misschien wel de promotie 2 klasse!

Wat is jouw rol momenteel binnen de club?

Officieel heb ik in geen rol, maar zet ik alles op de rol. We doen al het onderhoud op en rond het veld, maken wat kapot is, schilderen alles, lassen waar nodig, maaien en onderhouden het groen rondom het veld en zelfs daarbuiten.

Wat vond jij het leukste aan dit voetbalseizoen?

Bij Epe uit, gelijk gespeeld, maar dat was één van de mooiste wedstrijden die ik gezien heb, echt genieten.

Wie of wat binnen de club mis je het meest tijdens deze lockdown?

Om veiligheidsreden door de Corona heb ik in overleg, drie jongens naar huis ‘gestuurd’, met wie wij altijd samen klussen op en rondom de velden. Deze jongens mis ik! En dan natuurlijk ook de donderdag avond, de clubavond.

Wie of wat buiten de club mis je het meest tijdens deze lockdown?

Ik kan er redelijk mee leven, want ik begrijp de situatie en we moeten het risico niet lopen nu. Via de telefoon heb ik nog veel contact met de familie en ze fietsen wel eens langs, dus dat gaat allemaal goed. De kleinkinderen missen we natuurlijk wel want die zien we minder veel nu.

Ben je thuis bezig om je conditie op peil te houden en/of doe je thuis voetbaltrucjes?

Ja dat doe ik door de werkzaamheden van de boys mee naar te nemen!!! Deze maak ik dan weer thuis en breng ze weer terug naar veld.

Wat is het 1e wat je gaat doen als de lockdown voorbij is?

Ik hoop dat ze op donderdag middag melden dat de lockdown over is en dat alles weer normaal wordt, dan duik ik gelijk die avond de kantine in.

Als jij zelf een team mag samenstellen, welke speler(s) e/o trainer (s) zou jij dan in jouw team willen hebben?  Je hoeft niet op leeftijd te letten, in je droomteam kan alles! 

Het 5e team van 1995 al die oude rakkers die nu gestopt zijn. We werden toen kampioen in de Hoven!

Heb je nog een leuke tip voor de lezers om de lockdown door te komen?

Gewoon verstandig blijven nadenken en vooruit blijven denken; wat je straks weer mag. Iedereen moet op zijn eigen manier deze tijd doorkomen. Gewoon de kop erbij houden en zorgen dat er geen gekke dingen gebeuren.

Jij mag kiezen wie de volgende persoon is die we gaan vragen voor dit interview. Ook mag je 1 vraag bedenken voor deze persoon. Wie kies jij en wat is je vraag?

Ik zou Gerard verberugge vragen:

Wanneer jij 70 wordt heb je aangegeven dat je wil stoppen. Dit kan niet want je moet de leiding over gaan nemen van mij. Hoe ga je dat doen?