Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

  • Je bent jaren actief geweest als Jo17-1 trainer en je hebt veel jongens voorbij zien komen.

Welke jongens sprongen er voor jou voetbaltechnisch echt uit.

Door de jaren heen waren dit er met kop en schouders 3 spelers die er boven uit staken. 

1e Niek Ruumpol, fantastisch in de kleine ruimte, super gevaarlijk voor de goal. Jammer dat het persoonlijk even wat minder met hem ging en hij de boys heeft verlaten. 

2e Lars Hüber, het grootste talent waar ik mee heb mogen werken. Super techniek, inzet en vooral levensgevaarlijk voor de goal. Verder een super aardige gast die totaal geen sterallures had.

3e Olivier Smit, is in staat een team beter te laten draaien. Soms iets te fanatiek waardoor hij teveel wilde doen en wel eens tegen een onnodige gele kaart aanliep. Gaat zeker ons 1e elftal halen en daar hopelijk nog mooie dingen laten zien. 

  • Binnen welk team ben je actief en in welke rol?

Ben nu nog speler van de 45+ en speel meestal in de voorhoede. Spelen de laatste 2 jaar geen toernooien meer, maar trainen elke vrijdagavond. Helaas lukt het mij door knieklachten niet elke week meer. 

  • Wat vond jij het leukste aan dit voetbalseizoen?

De leuke mix van spelers die elke week vol inzet voor het team hun wedstrijden speelden. Mooi was te zien dat diverse spelers goede stappen in hun ontwikkeling hebben gemaakt. 

  • Wie of wat binnen de club mis je het meest tijdens deze lockdown?

Ik mis het samen zijn met de spelers, de trainingen en vooral de wedstrijden. Uiteraard mis ik ook mijn 45 + maten waar ik tijdens de training maar ook erna veel plezier mee maak. 

  • Wie of wat buiten de club mis je het meest tijdens deze lockdown?

Vooral het contact met familie en de gezellige uitjes op de terrassen van Zutphen. 

  • Ben je thuis bezig om je conditie op peil te houden, en/of doe je thuis voetbaltrucjes?

Naast voetballen is wielrennen mijn grote passie en op dit moment draai ik veel rondjes in de mooie achterhoek met Gijs,Pim en Klaas Otten maar zeker ook individueel zit ik geregeld op de fiets. 

  • Wat is het 1e wat je gaat doen als de lockdown voorbij is?

Ik denk gezellig uit eten met mijn vrouw, dochter en zoon die net alle twee uit huis zijn gegaan. 

  • Als jij zelf een team mag samenstellen, welke speler(s) e/o trainer (s) zou jij dan in jouw team willen hebben?  Je hoeft niet op leeftijd te letten, in je droomteam kan alles! 

Ik kies er dan twee . de 1e is de A1 waarmee ik samen met Harold Achterkamp kampioen ben geworden en promotie naar de Hoofdklasse hebben behaald. Ik zou al deze spelers en trainer kiezen daar dit tot nu toe het beste team is geweest waar ik mee heb mogen werken binnen de boys. 

2e is Ajax seizoen 18/19 , dit team heeft het onmogelijke gedaan door diverse grootmachten met fantastisch voetbal weten uit te schakelen. 

  • Heb je nog een leuke tip voor de lezers om de lockdown door te komen?

Blijf gezond , zoek een leuk alternatief om aan je fitheid te werken maar blijf vooral positief  en vertrouwen houden in een goede en hopelijk snelle afloop van dit nare virus.

  • Jij mag kiezen wie de volgende persoon is die we gaan vragen voor dit interview. Ook mag je 1 vraag bedenken voor deze persoon. Wie kies jij en wat is je vraag?

Ik kies Matthias Hoorn. 

Kun jij de lezers uitleggen waarom HHO bij jou van toepassing was? Zie Boyd al lachen?