Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

De 1e vraag is gesteld door Gerard Verbruggen,  hij wil graag het volgende van jou weten.

  • In hoeverre mis jij het voetbal op dit moment?

Ontzettend veel. Voetbal is een groot onderdeel van mijn leven. Ik ben al sinds mijn 5e lid van de boys en voetbal ik vanaf mijn 17e in het eerste elftal dus ik weet niet beter dat het hele weekend in het teken van voetbal staat. Buiten de club idem. De vrijdagavonden bij de Eagles of de Europese wedstrijden van Ajax; die mis ik wel. Gelukkig zit ik samen met Leon, Stijn, Kevin en Jordy Steemers in een groeps-app en daar gaat het 95% alleen maar over voetbal. Alle feitjes en weetjes op voetbalgebied binnen en buiten de regio worden besproken.

  • Binnen welk team ben je actief en in welke rol?

Ik ben speler en “opa” van het eerste elftal en mijn positie is die van verdedigende middenvelder. Op 6 dus.

  • Wat vond jij het leukste aan dit voetbalseizoen?

De ontwikkeling van ons team, daar ben ik wel trots op. 
Na de teleurstelling van de degradatie uit de tweede klasse hebben we ons echt herpakt vind ik. 
Onder leiding van onze technische staf worden wij steeds volwassener als ploeg; met als hoogtepunt de uitwedstrijd tegen koploper Epe. Als we wekelijks naar dat niveau kunnen groeien (waar ik van overtuigd ben, want die potentie is binnen de club aanwezig ) gaan we mooie jaren tegemoet.
Ook opvallend is de groei van betrokkenheid van pupillen, jeugdspelers en ouders/supporters richting het eerste elftal! Leuk om te merken.

  • Wie of wat binnen de club mis je het meest tijdens deze lockdown?

De wedstrijdspanning als je op zondag wakker wordt, het gevoel van de overwinning ,de kantine gesprekken voor en na de wedstrijd maar vooral de gein en lol met de jongens in de kleedkamer en op het veld. Heerlijk man.

  • Wie of wat buiten de club mis je het meest tijdens deze lockdown?

Mijn werk. Dat klinkt gek, maar de afgelopen zes weken is onze fysiotherapiepraktijk wegens de coronacrisis gesloten geweest. Sinds vorige week zijn we weer open en behandelen we weer noodzakelijke zorg. Blij om weer iets te kunnen doen en betekenen voor de mensen.

  • Ben je thuis bezig om je conditie op peil te houden, en/of doe je thuis voetbaltrucjes?

Nou. Op het moment ben ik erg druk om mijn master studie tot manueel therapeut af te ronden en hebben we op 26 maart de sleutel gekregen van ons nieuwe huis. Omdat de praktijk dicht zat heb ik wekenlang lichamelijke inspanning van het klussen kunnen afwisselen met studeren. Het ziet er naar uit dat we volgende week weer mogen trainen, en met Olaf in de technische staf hoeven jullie je daar geen zorgen over te maken.

  • Wat is het 1e wat je gaat doen als de lockdown voorbij is?

In november komt er een kleine Dani of kleine Manouk aan en met de aanstaande verhuizing hebben wij natuurlijk wel iets te vieren met familie en vrienden. Dus een gepaste housewarming met onze families en daarna met een klein groepje goede vrienden moet kunnen toch ?

  • Als jij zelf een team mag samenstellen, welke speler(s) e/o trainer (s) zou jij dan in jouw team willen hebben?  Je hoeft niet op leeftijd te letten, in je droomteam kan alles! 

Pfoe dat is een lastige. Ik heb de afgelopen jaren met veel goede voetballers gespeeld. Maar ik kies toch voor de kampioen selectie van 2017/2018. In dat jaar zat alles!
Ik zou daar graag Roy Lamberts aan willen toevoegen! In mijn ogen de beste met wie ik samen gevoetbald hebt. Als trainers kies ik voor Paul van der Kuip en Eddy Roelofs. 
Die twee hebben, voor veel latere selectiespelers, de basis in de jeugd al gelegd.

  • Heb je nog een leuke tip voor de lezers om de lockdown door te komen?

Ga klussen, dat helpt echt ? en we mogen weer aangepast trainen he!!!
Ik wil wel iets meegeven: Houdt ondanks alle versoepelingen echt wel rekening met elkaar en blijf je echt aan de regels houden. 
Als hulpverlener heb ik dagelijks mensen die in risicogroepen vallen op de behandeltafel; zelfs ex-corona patiënten. Jonge, gezonde mensen, die kunnen zo hard getroffen worden dat een wandeling van tien minuten het maximale is van wat ze kunnen.

  • Jij mag kiezen wie de volgende persoon is die we gaan vragen voor dit interview. Ook mag je 1 vraag bedenken voor deze persoon. Wie kies jij en wat is je vraag?

Ik kies Hidde Broer en ik wil graag weten in hoeverre zijn invalbeurten, het meegaan met de selectie op zondag en het meetrainen op de donderdag bijdragen aan zijn ontwikkeling als speler?