Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

De 1e vraag is gesteld door Chris Schippers, hij wil graag het volgende van jou weten.

  • Wat was jou topjaar in al deze jaren bij de Boys? En wat is je altijd bij gebleven?

Ik heb verschillende mooie jaren gehad bij het 1e. De promotie met Gert Jan Barten, promotie met Mark Horsman en het kampioenschap met ons aller 3e. Wat mij het meest bij is gebleven, is een wedstrijd tegen AZC, wij speelde toen 5e klasse. Het stond gelijk met nog 5 min. te spelen. Ik had de bal in het centrum van de verdediging en zag Tim Berns diep gaan. Ik nam de bal strak op de wreef. De bal kwam 50 meter verder precies over de verdediging van AZC, in de voeten van Tim. Aanname wat keurig, maar hij schoot 1 op 1 met de keeper voor langs. Eind stand 1-1. Vanaf toen had ik volgens trainer Barten de beste lange pas van de Boys.

  • Binnen welk team ben je actief en in welke rol?

Ik speel nu al jaren bij Warnsveld 3. Mijn positie is een ouderwetse Ausputzer. Ook zorg ik elke donderdag voor de wedstrijdopstelling

  • Wat vond jij het leukste aan dit voetbalseizoen?

Nou dit jaar ging het allemaal een beetje stroef met ons aller 3e. Ik vond dan ook de winterstop het aller leukste dit seizoen.

  • Wie of wat binnen de club mis je het meest tijdens deze lockdown?

Met dit prachtige weer mis ik toch wel de 3e helft. Lekker vanaf het terras schreeuwen, als het 1e weer thuis moet en er niets van bakt. Heerlijk!

  • Wie of wat buiten de club mis je het meest tijdens deze lockdown?

Ik ben een echte Bourgondiër. Ik mis dan ook lekker uit eten gaan met goede wijnen. Daar word ik gelukkig van! Ook mis ik de vrouwen een beetje. Lekker gluren met deze rokjesdagen is het mooiste wat er is.

  • Ben je thuis bezig om je conditie op peil te houden, en/of doe je thuis voetbaltrucjes?

Ik doe thuis helemaal niets aan mijn conditie. Ben ondertussen een kilo of 5 aangekomen. Dat wordt een hels karwei, als de competitie weer begint volgend seizoen. Ik heb een appartement van 50m2, als ik thuis voetbaltrucjes doe, heb ik de politie voor deur, voor huiselijk geweld! Nee dus.

  • Wat is het 1e wat je gaat doen als de lockdown voorbij is?

Het eerste wat ik ga doen, is met zonnig weer, het terras op gaan. Ik heb niet veel vrienden, maar misschien kan ik iemand over halen om met mij mee te gaan! Heerlijk pilsje drinken en naar mensen kijken.

  • Als jij zelf een team mag samenstellen, welke speler(s) e/o trainer (s) zou jij dan in jouw team willen hebben?  Je hoeft niet op leeftijd te letten, in je droomteam kan alles!        Poeh dat wordt lastig! Heb met veel pannenkoeken gevoetbald. 

       Trainer: Jan Berns,  Keeper: Michel Oldenampsen. 

       Achterin: Bram Willem Dijkstra, Erik Timmermans, Marijn Derksen, Mart André Pickert. 

       Middenveld: Rik Driever, Roy Lamberts, Martijn Goorman

       Voorin: Chris Schippers, Rik Berns, Ewout Mijer. 

  • Heb je nog een leuke tip voor de lezers om de lockdown door te komen?

Een leuke tip van mij is, lees een keer een goed boek! Een boek kan soms nog spannender zijn dat de beste serie op Netflix. Omdat in een boek je eigen fantasie kan gebruiken of je kunt er echt iets van opsteken ipv al dat gegame van tegenwoordig. 

  • Jij mag kiezen wie de volgende persoon is die we gaan vragen voor dit interview. Ook mag je 1 vraag bedenken voor deze persoon. Wie kies jij en wat is je vraag?

 Ik kies Rik Berns. Mijn vraag is: Nu je 2 kinderen hebt en een dominante vrouw, hoe combineer jij het voetbal en je gezinsleven? Kun jij bijvoorbeeld nog wel een pilsje doen na de wedstrijd, of moet je mee naar een brocante markt?