Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Nadat we vorig jaar helaas onze Jeugddag moesten afgelasten door het Coronavirus, konden we dit jaar dan toch onze dag voor de jeugd door laten gaan.

Tot onze grote spijt  zonder ouders en begeleiders, geen vol terrein, geen mensen op het terras, maar laten we met elkaar hopen dat dat volgend jaar zeker het geval zal zijn!

Hebben de kinderen er last van gehad dat er verder niemand aanwezig mocht zijn? We durven volmondig te zeggen :”NEE!” want wat hebben we met zijn allen genoten

De dag was verdeeld in 3 blokken en in het 1e blok was onze jongste jeugd aan de beurt. Deze werd bij het hek opgewacht door onze Wim Bekken en door Leon, Yanick, Michel en Michel, spelers en trainers van het 1e elftal.

Vanaf het moment dat ze het terrein op liepen ( “Het lijkt wel kermis!!”) begonnen de ogen te stralen en hebben ze samen met de spelers van het 1e team leuke spellen gedaan, met water lopen klieren, patat gegeten, ranja gedronken, op de keepers Erik en Jelmer van het 1e en 5e schieten voor de penaltybokaal, en tot slot naar huis met een stuk fruit van onze eigen Groenteboer Marcel& Monique ( Groente en Fruit Warnsveld)  en een ijsje.

De wat oudere jeugd in het 2e blok kwam om 12 uur aan en heeft hetzelfde parcours afgelegd als de kinderen in het 1e blok.  Ook hier volijke en ingespannen koppies en na afloop blij met hun ijs naar huis.

De oudste jeugd kwam om 14.30 uur en heeft aangepaste activiteiten gedaan, maar net als de andere groepen, waren ook hier de snelheidsmeter en het penalty schieten aanwezig.

Het weer was goed, de kinderen waren blij en enthousiast.

Han, Daan en Tom van Zportz voetbal, dank voor jullie organisatie en medewerking, het was fantastisch geregeld. 

Spelers van het 1e elftal, jullie zijn toppers en hebben er samen voor gezorgd dat onze jeugd een geslaagde dag heeft gehad!

Harry en Manuela, onze nieuwe kantine kanjers, dank voor jullie aanwezigheid en gastvrijheid!

Wim Bekken en alle andere vrijwilligers, dank jullie wel!

Hieronder de links naar alle foto’s

Opstarten

Blok 1

Blok 2

Blok 3