Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Grote Clubactie 2021 – de strijd is losgebarsten

Nu al meer dan €1000,00 op de teller en elk lot telt nog steeds! 

De Grote Clubactie 2021 heeft zijn start gemaakt en veel teams hebben deze actie weer met enthousiasme ontvangen. Waarvoor onze dank!! 

De boekjes kunnen weer ingeleverd worden bij jullie trainer en deze zullen dan worden ingevoerd op jullie naam en team. De online verkoop van de teams vanaf de JO13-1 is begonnen en de strijd is losgebarsten.

Positie

1: JO-14-1 met 81 loten

2: JO17-3 met 64 loten

3: JO14-2 met 41 loten

4: JO13-1 met 17 loten

5: JO15-1 met 8 loten

Dit zijn alleen nog de online verkochte loten! Dus hier zijn de boekjes nog niet in meegenomen!!

Hierbij geven wij jullie een eerste update van tussenstand per 11 oktober en zoals jullie zien hebben we deze paar weken al ruim €1.000,00 aan online- en superloten verkocht!! In deze korte tijd is dat al een hele prestatie en zitten we 34% van ons plan. 

Wat zou het mooi zijn als we de Grote Clubactie kunnen afsluiten met wederom een hoog bedrag voor onze vereniging. Wie nog geen lot heeft gekocht en dat graag wil doen, kan hiervoor onderstaande QR code gebruiken of via de boekjes in het clubhuis.

Goed idee?
Heb jij een goed idee wat wij kunnen besteden ten goede van de jeugd en vereniging, stuur dan jouw idee in, misschien wordt jouw idee uitgekozen en gerealiseerd. Email: groteclubactie@warnsveldseboys.nl  

We hebben nog een aantal weken te gaan, dus jongens en meiden zet ‘m op en ga voor je mooie teamprijs.