Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Beste mensen,

De Warnsveldse Boys is al enige tijd actief met het verstevigen van de banden met de directe omgeving in het kader van de Open Club gedachte. In de afgelopen 2 jaar zijn er de nodige gesprekken geweest en initiatieven ontstaan waaronder “GGnet Sport- en Beweegpark Warnsveld”.

GGnet dingt mee met om in aanmerking te komen voor een stimuleringsprijs. De Stimuleringsprijs Gelders Sportklimaat is opgezet vanuit de gedachte dat sport en bewegen een cruciale rol spelen in een gezonde toekomst, zeker nu mensen in coronatijd minder zijn gaan bewegen. In 2020 won het idee Pleintje, een samenwerking van onder meer Sportunity, JOGG Putten en Jong Putten, de eerste prijs. “Met de prijs konden we ons project een enorme boost geven en op dit moment zijn we met aantal gemeenten aan de slag om ons plan uit te rollen”, aldus Niels Schut van Pleintje.

Hieronder kan je jouw stem uitbrengen voor het initiatief wat je wilt steunen. De komende week presenteren we de rest van de genomineerden. De stemmen tellen voor de helft mee in de uiteindelijke beoordeling, de andere keuze komt uit de vakjury met onder meer voormalig paralympisch kampioen tennis Marjolein Buijs en oud-Nederlands kampioen hardlopen Dennis Licht.

Als bestuur van de Warnsveldse Boys dragen wij dit initiatief van onze buren een warm hart toe.

Nadere informatie kun je vinden op: www.gld.nl/stimuleringsprijs

Wij roepen jullie op massaal te stemmen op dit mooie initiatief door op deze link te klikken en je stem uit te brengen. Met dit sportpark wil ggz-instelling GGNet patiënten sneller laten herstellen – Omroep Gelderland (gld.nl)

Hartelijke en sportieve groet,

Bestuur Warnsveldse Boys