Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Steun je club en doe gewoon (weer) mee Grote Clubactie 2021!

De poorten van onze vereniging zijn weer open en dat is zeer fijn nieuws voor onze leden. Trainingen en wedstrijden zijn weer gestart. Teamspirit is weer voelbaar. Na het succes van vorig jaar hebben we besloten om dit jaar gewoon door te gaan met de Grote Clubactie. Ook onze vereniging heeft een extra boost nodig om mooie doelen te kunnen blijven realiseren. Echter dit kunnen we niet alleen, we moeten er met z’n allen de schouders onder zetten.  

Reserveer alvast de datum om zo snel mogelijk in actie te komen én informeer al jouw bekenden!

De Grote Clubactie 2021 start vanaf zaterdag 18 september a.s. De komende weken houden wij jullie hiervan op de hoogte.  De bedoeling van de Grote Clubactie is om zoveel mogelijk loten te verkopen. Zoals je misschien wel weet, gaat een groot gedeelte van de opbrengsten rechtstreeks naar de vereniging. 

  

Wachtkamer t/m JO-12:

Verkoop zoveel mogelijk loten en verdien je eigen zakcentje én win een teamprijs t.w.v. €100,-!

In de week van 8 september delen wij vanaf de wachtkamer tot aan de JO-12 verkoopboekjes uit. Verkoop zoveel mogelijk loten en verdien hiermee ook je eigen zakcentje! Per verkocht lot ontvang je een bedrag van 0,40 cent. Ieder lot kost €3,- . €2,- gaat rechtstreeks naar de club en € 0,40 cent in je eigen spaarpot of naar je bankrekening. € 0,60 cent gaat naar de organisatie van de Grote Clubactie. Niet verkeerd toch? Daarnaast kan jouw team  een teamuitje ter waarde van  €100,- winnen als jouw team de meeste loten heeft verkocht.

Jeugdleden JO-13 t/m JO-19:

Win een fantastisch teamuitje naar eigen keuze t.w.v. €300,- of €150,- 

Ieder team ontvangt een team QR-code (indien gewenst zijn er ook lotenboekjes beschikbaar). We dagen je uit om met je team de meeste loten te verkopen. Verkoop of zet een ludieke actie op met je team waarmee je zoveel loten kunt afnemen en win hiermee een fantastisch teamuitje naar eigen keuze t.w.v. €300,- en voor het 2e winnende team een t.w.v. €150,-  Dus reserveer alvast maar die leuke escaperoom of kartbaan, want jouw team gaat gewoon winnen met de meest verkochte loten!  

Senioren teams:
Niet alleen de jeugd óók de senioren laten hier toch het goede voorbeeld zien?  

Teams van zaterdag 2&3, mannen 35+ en  45+, dames zondag 1&2, dames zaterdag 1, dames 30+,  de mannen zondag 1 t/m 7 én het walking football team kunnen uiteraard niet achter blijven.

We dagen je uit om met je team één of meer superloten af te nemen. Je verkoopt (koopt) per team een lot van 50 loten van €3,-per lot. Hiervan gaat €120,- rechtstreeks naar de clubkas. Jullie team komt extra onder de aandacht op de website. Daarnaast maakt de club namens de Grote Clubactie met ieder verkocht superlot kans op een grote clubfeest t.w.v. €5.000,- per superlot. 

Dat zou toch echt te gek zijn!

Doel? 
Het doel van afgelopen jaar is een bijdrage aan het uit te rollen jeugdplan en hierover zal binnenkort worden gecommuniceerd. Graag zetten wij ons in voor een mooi nieuw doel en daarom dagen wij je ook uit om goede ideeën te mailen aan het mailadres: groteclubactie@warnsveldseboys.nl 

Sponsoren? 

Toeschouwers, sponsoren ook jullie bijdrage is hier van belang. Koop loten van bekenden die bij de Warnsveldse Boys voetballen. Sponsoren welke een superlot willen afnemen en hiermee ook de vereniging steunen, zijn bijzonder welkom! Wij zullen uw bedrijf in de update nieuwsbrieven extra onder de aandachtbrengen. Neem hiervoor contact op met de sponsorcommissie of met een van onderstaande personen via het e-mailadres groteclubactie@warnsveldseboys.nl 

ONE TEAM, ONE WINNER! Jij en jouw team doen toch ook (weer) mee en laten jouw cluppie toch niet in z’n hempie staan? 

 Annette Brinkman & Arianda Duschka 

 E-mail: groteclubactie@warnsveldseboys.nl