Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Er was een tijd dat alle wedstrijdzaken zonder mobiele telefoon konden worden afgehandeld. Maar de wereld draait door en inmiddels is het zover dat (bijna) alle wedstrijdzaken met een mobiele telefoon kunnen worden afgehandeld. Dit seizoen wordt daarin een belangrijke stap gezet met de app Wedstrijdzaken.Deze app is voor iedereen te downloaden, mits je een Apple telefoon (te vinden in de App store)  of Android telefoon (in de Google Play store)  hebt. Er is geen versie voor windows telefoons. Na download dien je je te registreren alvorens kan worden ingelogd.

Hoe je kan registreren en inloggen staat hier uitgelegd . Belangrijk is dat je je aanmeldt met de gegevens die van jou bekend zijn bij de KNVB.

Je status bij de vereniging (ben je speler, leider of coordinator, enz.)  bepaalt welke faciliteiten van de app je kunt gebruiken.

Belangrijkste onderdeel van de wedstrijdzaken app is het mobiele Digitale Wedstrijd Formulier (mDWF). Dit mDWF vervangt niet alleen het via de computer in te vullen Digitale Wedstrijd Formulier maar ook de plastic pasjes met spelersgegevens zoals deze jaren gebruikt zijn.. Trainer, leider, wedstrijdsecretaris, wedstrijdcoördinator, leider (manager) en spelers staan namelijk allemaal geregistreerd in de app. En zo worden alle zaken rondom een wedstrijd, opstelling door de leider/trainer, controle rechtmatigheid spelers door de scheidsrechter en vastleggen van de uitslag via deze app geregeld.

Hoe werkt het mDWF dan. Daar is een prachtig promo filmpje voor gemaakt. Welke , toevallig, is opgenomen bij Warnsveldse Boys. En hier is te zien

Inmiddels zijn er ook een aantal instructievideo voor het specifieke gebruik van het mDWF. Zo kan de opgaaf van team van spelers nu gedaan worden door de leider/trainer. Hoe dat in zijn werk gaat is hier te zien

Voor de wedstrijd controleert de scheidsrechter de spelerspassen. Dat doet hij/zij dus nu met het mDWF. Hoe dat gaat is hier te zien

Na de wedstrijd moet de uitslag worden vastgelegd. Hoe dat precies gaat met het mDWF is hier te zien

Nog even en het mDWF is niet meer weg te denken bij het hele wedstrijdgebeuren. Tot die tijd moeten we er mogelijk even aan wennen. Zondag 20 augustus is er bij de presentatiedag een speciaal mDWF check en meetingpoint waar iedereen bij gepraat kan worden. Heb je vragen, wil je weten of je nu al goed in het mDWF staat, kom dan naar dit meetingpoint.