Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Zaterdag 18 februari was voor het team van JO12-3 een bijzondere dag. Voorafgaand aan de uitwedstrijd tegen Basteom kreeg  het team namelijk  nieuwe gesponsorde wedstrijd shirts. 

Marco van Stenis eigenaar van Fietsen van Stenis wilde naast dat hij bordsponsor is, ook  graag het team van dochter Benthe sponsoren. 

Op deze regenachtige dag werd er gelijk een teamfoto gemaakt bij Fietsen van Stenis aan de rijksstraatweg, ondanks de regen vrolijke gezichten en de nieuwe shirts.. 

Warnsveldse Boys is blij met Fietsen van Stenis en bedankt Marco voor de sponsoring.

Bent U ook opzoek naar een nieuwe elektrische fiets kom dan gerust een langs op de Rijksstraatweg 80 in Warnsveld


Fietsen van Stenis: dé fietsenwinkel van Zutphen en Warnveld 

Een goede fiets is essentieel om de vele voordelen en het plezier van fietsen optimaal te ervaren. Dat klinkt heel logisch, maar het is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. De fiets waar uw buurman zoveel plezier van heeft, hoeft namelijk niet de fiets te zijn waarop u zich prettig voelt. Iedereen is immers verschillend en iedereen gebruikt zijn fiets voor verschillende doeleinden. Als gevolg daarvan is de ene fiets beter geschikt voor u dan de ander. Daarom nemen we in onze fietsenwinkel bij Zutphen uitgebreid de tijd om samen met u de fiets te vinden die perfect bij u past. Voor persoonlijk, eerlijk en betrouwbaar advies kunt u al sinds 2012 in de fietsenwinkel van Fietsen van Stenis in Warnsveld (bij Zutphen) terecht.