Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Mijn naam is Wouter Brinkman. Sinds dit seizoen ben ik bestuurslid bij deze mooie vereniging. Met mijn echtgenote Annette en vier kinderen wonen we met veel plezier in Warnsveld, op een steenworp afstand van onze accommodatie. Onze drie dochters hockeyen bij MHCZutphen en zoon Maarten voetbalt in de JO12-1. Ik trainde de afgelopen jaren de teams waarin Maarten speelde. Ook voetbal ik met veel plezier bij de ‘talenten’ van de 35+. Zo rolde ik, na een paar losse klusjes, via mijn teamgenoten en voorzitter Bas het bestuur in. Op dit moment ben ik plaatsvervangend voorzitter en gaan we nog bekijken waar ik wat kan betekenen.

In het dagelijks leven ben ik afdelingsmanager bij de gemeente Wierden en ik heb een bestuurskundige achtergrond.

Ik heb voor deze bestuursfunctie gekozen omdat ik van voetbal hou, graag werk met teams en mensen. Daarnaast vind ik het mooi om wat te doen voor de omgeving waarin ik woon. Ik herken me in de waarden waarvoor Warnsveldse Boys staat; bijvoorbeeld ‘verbonden met de omgeving’ en ‘met elkaar iets willen betekenen voor anderen’. #Hartvandeboys vind ik een mooi initiatief waarmee we het verschil kunnen maken voor onze omgeving. Met waardering kijk ik naar de vele vrijwilligers die onze vereniging rijk is en die deze vereniging gemaakt hebben tot wat ze nu is. 

Deze mensen zijn echt onmisbaar. De saamhorig en betrokkenheid die ik bij velen in deze vereniging ervaar, zorgt voor een stevige basis om ook in de toekomst in bloeiende verenging te zijn. Tegelijkertijd zijn er nog veel enthousiaste mensen nodig die ons hiermee kunnen helpen. Ik draag er graag mijn steentje aan bij om er voor te zorgen dat veel mensen zich thuisvoelen bij onze Warnsveldse Boys. Doe je ook mee?!

Graag tot ziens en hartelijke groet,

Wouter.