Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Beste leden, spelers, supporters, vrijwilligers en iedereen die betrokken is bij onze club,

Een abrupt einde van het voetbalseizoen. De rede hiervoor is niemand ontgaan, iedereen voelt de gevolgen van deze Coronacrisis. En daar zitten we dan. Het mooiste weer van de wereld en er is geen voetbal. Maar dat is niet het ergste, hoe jammer ook. De gezondheid van iedereen gaat ons aan het hart.

Nu alles stilligt willen we onze clubsponsors een hart onder de riem steken. Maar ook alle andere mensen die direct te maken hebben gekregen met Corona. Of mensen die het op een andere manier zwaar hebben door deze crisis. Gewoon even laten weten aan iedereen dat de Warnsveldse Boys aan ze denkt, jong en oud.

Op onze website staat al een fantastisch initiatief van onze Wim Bekken :

#Hartvoordezorg

Wat vragen we aan jullie:

Wij vragen aan een iedereen, of je nou speler bent of vrijwilliger, supporter of liefhebber, om een foto of kort filmpje van jezelf op te sturen. Een foto of filmpje van nu. Het mag simpel, een selfie, of misschien wil je een korte boodschap overbrengen op een papier dat je voor je houdt. Een rood hart op een wit papier, een tekst voor opa of oma, of voor de juf of meester, of voor iemand die je dierbaar is en die je nu even moet missen door de Coronacrisis. Of misschien wil je in een kort filmpje naar iedereen zwaaien, of trucje met de bal laten zien. Je mag het zelf bedenken.

Wij rekenen op jullie hulp!! Maak met dit zonnige weer even een paar minuten vrij om je foto of filmpje te maken en op te sturen en dan zorgen wij dat we er iets moois van gaan maken!

Let op: het mooiste is als je horizontale filmpjes maakt. Dus draai de telefoon even

Je kan je inzending t/m vrijdag mailen of appen naar : online@warnsveldseboys.nl of telnr. : 06-55133295 / 06-46351893