Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Zoals jullie wellicht weten, zijn wij aan het begin van het seizoen voor de eerste keer een doelpuntenactie gestart. We vinden het fantastisch dat velen hier enthousiast aan hebben meegedaan. Hartelijk dank daarvoor. We willen u graag laten weten hoe we het opgehaalde geld willen besteden.

Een deel besteden we aan kleding en trainingsmateriaal voor het eerste elftal. Ook worden er materialen aangeschaft waarmee hersteltrainingen en onderzoeken kunnen worden uitgevoerd waardoor spelers fit worden en blijven. Uiteraard mogen ook andere teams hier gebruik van maken. In de planning stond daarnaast het organiseren van een jeugddag. Deze is helaas niet doorgegaan vanwege het coronavirus. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet! Daarom zullen de plannen om deze dag voor onze jeugd te organiseren worden doorgeschoven naar het einde van het voetbalseizoen 2020/2021. Daar waar mogelijk zullen er ook andere activiteiten georganiseerd worden zodat iedereen bij deze doelpuntenactie betrokken wordt. 

Nu de competitie is afgelopen, weten we hoeveel doelpunten we hebben gescoord en wie welk bedrag aan ons mag sponsoren. Degene die u aan het begin van het seizoen heeft gevraagd om hem te sponsoren, neemt nog deze maand contact met u op om je bijdrage over te maken.

Wij danken jullie allemaal van harte voor jullie deelname. Dit draagt bij een positieve ontwikkeling van onze mooie vereniging. Mogen we volgend jaar opnieuw op u rekenen?

Hartelijke groet,

Spelers en staf Warnsveldse Boys 1