Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Zondag speelt Warnsveldse Boys 1 haar laatste wedstrijd in de 2eklasse en van het seizoen. Afgelopen weekend, op een knotsgekke zondagmiddag viel het doek voor de Boys op het veld bij DVC’26 in Didam. 

Het was een lastig seizoen waarin het woord balans nooit de boventoon heeft kunnen voeren. De Boys sluiten het seizoen met opgeheven hoofd en respect af want na de 4-0 nederlaag acht weken geleden waren de Boys dood en begraven oftewel gedegradeerd. De weken erna hebben de Boys met hun staf keihard gewerkt om het tij te kunnen keren. Even heeft het er naar uit gezien dat het nog ging lukken ook. Maar de laatste loodjes wegen het zwaarst en dat was ook het geval bij de Boys. De laatste meters waren niet te volbrengen en de finish werd niet gehaald……maar….

De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent dus we pakken alles bij elkaar en hebben geleerd van onze teleurstellingen. Zonder teleurstellingen word je nooit een winnaar. Leer van het verleden, concentreer je op het heden en werk naar de toekomst. Wees niet bang om te falen. Je hoeft het maar één keer bij het juiste eind te hebben. 

Zondagmiddag gaan we  het seizoen afsluiten en op vakantie. In augustus gaan de Boys met hun staf werken aan de terugkeer naar de 2eklasse met hard werken, goed communiceren, leren, accepteren en vooral plezier hebben in het mooiste spelletje dat er is…voetbal.

Dank aan alle mensen die het 1eelftal van Warnsveldse Boys hebben gesteund en wij hopen u volgend seizoen weer langs de lijn te mogen begroeten op onze weg terug naar de 2eklasse. 

Ik hoop u zondag te zien en wens u vast een fijne vakantie toe.

Sportieve groet,                                                                               

Trainer Warnsveldse Boys

Olaf de Ruijter