Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Zaterdag 24 juni werd het seizoen voor de jeugd afgesloten, samen met de spelers en trainers van de heren 1, die als team deze dag hebben bekostigd.

Het was bloedje heet, maar het plezier knalde er vanaf . De dag was goed verzorgd, er was voldoende te drinken en te eten, veel verschillende onderdelen waarin de jeugd alle energie kwijt kon.

‘s Morgens was het de beurt aan de jeugd t/m de O13, zij konden kijken hoe hard ze kunnen schieten ( hard dus!) , er was levend tafelvoetbal, er was een enorm dartbord waar ze al voetballend de punten konden scoren, er waren spellen met speciale pijl en boog , wedstrijdjes waarbij het teamwork belangrijk was, kortom, er was genoeg te beleven!

In de middag kwam de 014 t/m de O19 . Deze spelers werden gemixt en gekoppeld aan de spelers en trainers van het 1e, om zo als teams tegen elkaar een toernooi te spelen. Op een paar spelers na schitterde de O19 en O17 door afwezigheid, maar dat mocht de pret niet drukken voor de spelers die er wel waren, want ook hier spatte het plezier en vooral het fanatisme er vanaf, ondanks de bloedhitte. De ijsjes en het drinken werden dan ook in dank aanvaard.

Kortom , een geslaagde dag waar we met zijn allen met veel plezier op terug kijken.