Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

De dames 30+ gingen op vrijdagavond, regenachtig en koud, vol enthousiasme naar naar Eerbeekse Boys om daar een toernooi te spelen met maar liefst 8 damesteams. Dit betekende dan ook dat we twee poules hadden en er uiteindelijk een finale gespeeld zou worden.

De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen Twello. We waren allemaal vastberaden om vol voor de winst te gaan. Er werden prachtige driehoeken gevormd waar Sanny en Wenke super aandeel in waren. Deze goede samenspel zorgde voor een schot van afstand door Monica wat resulteerde in de 1-0. Dit doelpunt zorgde voor nog meer kracht bij de dames van Warnsveld waardoor al snel de 2-0 werd gescoord en dit was dan ook de eindscore. Winst voor de dames 30+!!!!

Gelijk daarna was onze tegenstander de Golden Girls uit Hall. Weer opnieuw werden er prachtige driehoeken gevormd. Door het prachtige samenspel vanuit achterin door Frederieke naar Muriel en uiteindelijk naar Monica werd het het 1-0. Kort daarop volgde gelijk de 2-0. De dames uit Hall gaven niet op en probeerde met al hun krachten nog terug te komen wat tot gevaarlijke momenten zorgde maar door onze top laatste vrouw Kim zijn er heel wat ballen achterin weggehaald. Toch heeft Hall helaas de 1-2 kunnen scoren door een snelle speelster van Hall op de flank. Wij gaven niet op! Monica gaf een voorzet op Muriel, zij nam de bal met veel rust aan en tikte de bal zo binnen, 3-1!!!

Nu volgde de laatste wedstrijd tegen Oeken. Bij winst of gelijk spel hadden we ons geplaatst voor de finale. Oeken kwam tot gevaarlijke momenten maar gelukkig hadden wij onze top keepster mee, Annemieke, en heeft de ballen kunnen tegenhouden. Ze liet het tot gevaarlijke momenten komen, maar gelukkig weet ze wat ze doet op het doel 😉
Door een lange bal op Sanny, prachtige aanname, kon ze de bal rustig het goal binnen schieten, 1-0! De dames konden de finale al ruiken! Nog even doorbikkelen en we hadden onze mijlpaal bereikt. Er werd achterin goed verdedigd door Kim, Anouska en Petra waardoor de bal met regelmaat weer zo naar voren kon waardoor de 2-0 werd gemaakt door Wenke!

De dames hebben de finale gehaald!!!

Na een korte pauze begonnen we met een fotomoment van beide finalisten, namelijk Warnsveld en Beekbergen. Na een onrustige start en wat slordig voetbal werd na enkele minuten de 0-1 gescoord in de rechter bovenhoek waar helaas onze keepster niets meer voor kon doen. Ondanks de achterstand hebben we al onze krachten gegeven om goed samen te spelen wat resulteerde in enkele kansen maar kregen de bal niet in het net. Na een snelle sprint door Beekbergen volgde de 0-2 wat tevens de eindstand was. Ondanks dit verlies zijn we zeer tevreden met ons goede samenspel en ons verdiende tweede plek!!!!

Daarnaast willen we Suzan en Shirley bedanken voor het aanmoedigen tijdens de finale!

Op naar de derde helft en proost!