Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Zondagmiddag 12 mei 2019 rond 13.15 uur werd duidelijk dat onze Dames 1 kampioen waren geworden. Verwacht werd dat dit op zondag 19 mei in de thuiswedstrijd tegen Markelo zou gebeuren maar de dames van Terwolde waren ons goed gezind!

Het nieuws verspreidde zich als een lopend vuurtje op de club en in allerijl werden enkele voorbereidingen getroffen om de Dames, trainers en staf te ontvangen.

In afwachting van hun komst werd er naarstig gezocht naar de kampioensschaal. Nadat deze in veilige handen van de Voorzitter was beland en enkele Groen-Witte vlaggen op provisorische wijze aan de paal waren bevestigd, klonk er luid gezang bij de ingang van het sportpark:: “Kampioenen ole ole, Kampioenen etc etc “.

De stoet trotse en uitgelaten Dames bewoog zich al zingend en dansend richting kantine waar een koud drankje op hen stond te wachten! Ook trainers en begeleiders straalden want na jaren van hard werken was het gelukt om het kampioenschap binnen te halen. Het “gehele team” oogde als een sterk collectief die alles hebben gegeven om dit te bereiken. Afsluitend werd er, met schaal, een prachtige foto gemaakt van het kampioensteam. 

12 mei 2019 , een onvergetelijke dag!!

Rest mij eenieder, groot en klein, uit te nodigen om aanstaande zondag 19 mei naar de club te komen om samen met de Dames en begeleiders het kampioensfeest te komen vieren. Zij spelen om 12.00 uur een wedstrijd tegen de Dames van Markelo waarop aansluitend, om ongeveer 13.45 uur de huldiging zal plaatsvinden.

Er is muziek aanwezig en het feest wordt voortgezet in onze kantine!

Kortom: “Deze legendarische gebeurtenis en dag mag u niet missen”!