Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Iedereen bedankt voor jullie inzet aan het grote succes van de Grote Clubactie 2020!! Dankzij jullie is de opbrengst meer dan geweldig geworden. Zoals beloofd gaat de opbrengst naar het nieuw op te zetten jeugdplan!

Bedankt, hier mogen we met z’n allen trots op zijn!!

Eindstand prijswinnaars met meest verkochte loten

Wachtkamer tot en met JO12:

Teamprijs twv € 100,– gaat naar team JO10-3 (totaal 151 loten verkocht) In totaal € 350,80 uit te keren aan de verkopers.

Jeugdleden JO13 tot en met JO19:
1e prijs twv € 300,– gaat naar team JO13-1 (totaal 288 loten verkocht) 2e prijs twv € 150,– gaat naar team JO15-1 (totaal 97 loten verkocht)

Eindstand superloten

Heel lang stond de teller op 13 verkochte superloten. Op het laatste moment heeft “Robin de Greef Stukadoorsbedrijf” nog een superlot afgenomen wat de eindstand op 14 brengt!

Nog eenmaal de afnemers van een superlot:
Dames 1 (en sponsor Medlin), Dames 2, Dames 30+, Heren 1, Heren 2, Heren 4, Heren 35+, Heren zaterdag 2, Walking Football en Robin de Greef Stukadoorsbedrijf.

Hoe verder in deze bijzondere tijd?

Eerst maar genieten van de feestdagen en in januari worden de prijzen uitgereikt. We zijn nog aan het beraden hoe we dat gaan doen nu met de lockdown tot 19 januari 2021 maar we gaan een manier vinden om jullie allemaal fysiek te bereiken. Dat gaat ons lukken.
In januari volgt ook nadere invulling van het jeugdplan.

Tot slot: Vier het succes!

Deel de digitale cheque (https://www.warnsveldseboys.nl/nieuws/dag-vrienden-van-de-boys/) met iedereen die je maar kent op Facebook, Instagram, TikTok of Twitter met #vierhetsucces, en onze vereniging maakt kans op € 400,- boven op het opgehaalde bedrag. Doe dit voor 31 december 2020 en wellicht worden we via loting één van de vijf winnaars. Dat zou wel heel mooi zijn.

Fijne feestdagen allemaal en een gelukkig nieuwjaar gewenst!

Pas goed op elkaar en blijf gezond.

Groet,

Commissie Grote Clubactie
Annette Brinkman * Arianda Duschka * Sarah Reijenga 18 december 2020