Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Nieuwsbericht coronamaatregelen

Beste mensen,

Op dinsdag 25 januari jl. was er weer een persconferentie over de Corona maatregelen.

Supermooi dat de competitie kan worden hervat en dat publiek weer welkom is. 

Dringend beroep aan iedereen om zich te houden aan de basisregels. Er kan weer meer, maar het virus is nog niet weg. Blijf opletten en help elkaar. Zo komen we samen verder.

  • Hou 1,5 meter afstand zowel binnen als buiten.
  • Heb je klachten ? Blijf thuis en doe direct een test.
  • Was vaak je handen.
  • Probeer zoveel als mogelijk de ruimte in de tenten te gebruiken. Dit is belangrijk om de 1,5 meter te kunnen waarborgen, zoveel mogelijk te kunnen spreidende. Daarnaast is frisse lucht  belangrijk en deze is in de tenten volop aanwezig. 
  • Het dragen van een mondkapje binnen is verplicht totdat je kunt gaan zitten want dan mag het mondkapje af.
  • Voor de toegang tot de kantine, kleedkamers en andere binnenruimte is een Corona Toegangsbewijs (CTB) vanaf 18 jaar verplicht. In de kantine is het CTB alleen van toepassing als je gaat zitten en dus niet als je alleen wat komt afhalen en daarna weer naar buiten gaat. Er zal uiteraard gecontroleerd worden voor de zittende bezoekers in de kantine. 
  • De kantine is vanaf donderdag 27 januari (alleen clubavond doordeweeks) weer open tot 22 uur. Uiterlijk om 22 uur moet iedereen de kantine hebben verlaten en zorg te dragen dat de tafels en stoelen weer op hun plek staan. We hebben ons best gedaan om de voorraad aan te vullen maar deze zal nog niet volledig zijn waarvoor wij jullie begrip vragen.
  • Daarnaast is de kantine ook open in het weekend tot circa 1,5 uur na de laatste wedstrijd.
  • De competitie zal weer gaan starten. We wachten op nadere berichten van de KNVB wanneer de wedstrijden weer doorgang zullen vinden. Dit zal naar verwachting deels in het weekend van 29 en 30 januari c.q. 5 en 6 februari zijn. 

Het is mooi dat de sport de aandacht krijgt die het verdient. Vooralsnog zijn de verruimde maatregelen van toepassing voor 6 weken met een tussentijds evaluatiemoment over 3 weken.

We doen, wellicht ten overvloede, wel een klemmend beroep op ieders eigen verantwoordelijkheid ten aanzien van het naleven van de basisregels en voornoemde punten zoals gebruik van een mondkapje in de binnenruimte. 

“Samen lukt ‘t, dat is waarin wij geloven”.

Hartelijke en sportieve groet, 

Bestuur Warnsveldse Boys

Wilma, Hans, Erik, Jan en Bas