Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Beste mensen,

Het aantal coronabesmettingen nemen hard toe en dit vraagt om verdere aanscherping van de coronamaatregelen bij onze vereniging. Er is besloten om de trainingen en wedstrijden van de jeugd in de onderbouw (tot en met 12 jaar) in ieder geval tot en met het zaterdag 20 november geen doorgang te laten vinden aangezien relatief veel kinderen zijn besmet c.q. in quarantaine zitten. 

Er zijn vragen gesteld hoe het zit met de positie van de ouders van de uitploegen of die wel of niet op de accommodatie terecht kunnen. Op https://rijksoverheid.nl is de volgende tekst opgenomen:

“Ouders van uitspelende teams hebben een begeleidende functie. Zij mogen langs de kant van het veld staan.”

Besloten is om met ingang van zaterdag 20 november a.s. de kantine te sluiten. Er zal tijdens de rust wel voor ranja worden verzorgd. Onze begeleiders en de ouders van uitspelende teams kunnen in de tent koffie halen en hiervoor hoeft niet te worden betaald.

Verder dringend verzoek om ook bij wedstrijden zoveel mogelijk in wedstrijdkleding naar de accommodatie te komen en na de wedstrijd thuis te douchen. 

Tot slot nog een dringend verzoek om niet eerder dan 15 minuten voor aanvang van de training aanwezig te zijn. 

Wij blijven een nadrukkelijk beroep op een ieders verantwoordelijkheid om risico’s op besmettingen te vermijden door de basisregels in acht te nemen:

 • Testen bij klachten: blijf thuis en laat je testen bij de GGD. Ook als je al gevaccineerd bent.
 • Bij een positieve test: blijf thuis en vermijd contact met anderen, ook als zij gevaccineerd zijn.
 • 1,5 meter is een veilige afstand. Bescherm jezelf en anderen.
 • Schud geen handen.
 • Was vaak en goed je handen.
 • Hoest en nies in je elleboog.
 • Zorg voor voldoende frisse lucht en ventilatie in binnenruimtes.

Aanvullende aangepaste Coronamaatregelen vanaf zaterdag 13 november 18 uur:

 • Publiek is helaas niet meer welkom op de accommodatie. Ouders c.q. verzorgers van jeugdleden zullen de zoon of dochter bij de poort af moeten zetten. 
 • Het is in het weekend echter wel toegestaan voor de ouders of verzorgers om, indien nodig, hun zoon of dochter te helpen met aankleden etc.. In de kleedkamer moet de ouder of verzorger wel in het bezit zijn van het CTB.
 • Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders.
 • Van maandag tot en met vrijdag zijn de kleedkamers gesloten. Dringend verzoek om kort voor de training naar de accommodatie te komen en direct na de training naar huis te gaan en daar te douchen. 
 • In het weekend zijn de kleedkamers wel open waarbij het CTB verplicht blijft om daar gebruik van te mogen maken. 
 • Tot nader order is het niet mogelijk om vriendschappelijke wedstrijden te spelen. 

Afsluitend hopen wij dat jullie meewerken bij het naleven van voornoemde basisregels en maatregelen. Wij hopen van harte dat alle landelijke en lokale maatregelen bijdragen aan het onder controle krijgen van het coronavirus. 

“Samen lukt ‘t, dat is waarin wij geloven”.

Bestuur Warnsveldse Boys

Wilma, Hans, Erik en Bas