Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Zaterdag start de voetbalcompetitie officieel. Er worden veel thuiswedstrijden gespeeld. We verwachten veel bezoekers en publiek op ons sportpark. We informeren je graag hoe we omgaan met een aantal corona maatregelen. Lees ze goed, dan weet je waar je aan toe bent.

Vrije toegang bij wedstrijden

Iedereen kan en mag weer lekker voetballen. En er is gelukkig weer publiek welkom bij de wedstrijden. Je vindt het wedstrijdprogramma en de uitslagen van de wedstrijden op onze website.

Terras geopend

Het terras op ons sportpark is geopend. Fijne en gezellige plekken om elkaar in de buitenlucht te ontmoeten. Het terras is voor iedereen toegankelijk.

Toegang tot de kantine met een aantal regels

Wil je in de kantine (blijven) zitten? Dat mag als je met de coronacheck app de QR code kunt laten zien die aantoont dat je getest, hersteld of gevaccineerd bent. Dit geldt voor de leeftijdsgroep vanaf 13 jaar. De tafels staan ver van de looproute voor het afhaal punt

Veel voetbalplezier!

We wensen iedereen vooral heel veel voetbalplezier. En we hopen dat deze maatregelen duidelijk zijn. Ze zijn in ieder geval in lijn met de voorschriften die wij als voetbalclub hebben gekregen van de gemeente.

Samenvattend:

Wanneer er geen Corona Toegangsbewijs nodig is in de kantine:

  • voor het gebruik van terrassen buiten en het afhalen van eten en drinken;
  • voor het gaan naar het toilet;


Wanneer er wel een Corona Toegangsbewijs nodig is:

  • voor het (zittend) nuttigen van eten en drinken binnen in het kantine en bestuurskamer.

Het bestuur