Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Continuïteit Keeperstraining Warnsveldse Boys na 12 seizoenen in gevaar: we zoeken nieuwe keeperstrainers! Welke nieuwe toppers melden zich?  

Warnsveldse Boys is één van de weinige verenigingen in de omgeving die al (!) haar eigen keepers een keeperstraining kan aanbieden zonder extra kosten. Dit gebeurt eens per week op de woensdagavond. Er is plek voor bijna alle keepers die hierin interesse hebben. Van pupillen tot en met de oudste junioren. Om dit mogelijk te maken staan wekelijks een 6-tal keeperstrainers op het veld. Vanwege uiteenlopende redenen (fysiek, studie en o.a. het al 12 jaar doen) stoppen helaas tegelijk 4 van deze 6 trainers. Dat is een groot gemis en betekent een serieus probleem voor de keeperstraining. Daarom dit bericht en het beroep op hulp van nieuwe gezichten. Want zoiets moois willen we toch allemaal graag voort laten bestaan? Wie is er niet blij met een goede keeper op de goal?  

Ongeveer 12 seizoenen geleden vanuit passie voor de keepers gestart met het geven van keeperstrainingen. Robert ter Avest, Dennis Wenneker en Rob Verhoef besloten samen iets moois neer te zetten. In het klein begonnen maar al snel uitgegroeid. Geworden tot een begrip en een als ‘standaard’ onderdeel gezien van hetgeen Warnsveldse Boys te bieden heeft. Vele keepers zijn sinds de start van deze keeperstraining ‘aangepakt’ en hebben specifiek op keepers gerichte trainingen kunnen volgen. Dit seizoen krijgen maar liefst 26 keepers op woensdag een uitdagende training voorgeschoteld onder begeleiding van 1 van de 6 trainers.

Als bestuur en namens de club zijn we de trainers die stoppen ontzettend dankbaar voor hetgeen ze samen hebben neergezet in de afgelopen seizoenen. Petje af en een groot compliment! Robert, Dennis en Rob en vele vrijwilligers in het heden en verleden, dank voor alle uren vrijwilligerswerk. Zonder jullie was het niet mogelijk geweest dit voor elkaar te krijgen. En natuurlijk willen zij en wij dit graag voortzetten! Daarom ook via deze weg een oproep aan iedereen die wil helpen om dit mogelijk te maken. Robert ter Avest stopt met het geven van trainingen maar blijft beschikbaar voor de coördinatie van de keeperstraining vanuit de TC (Technische Commissie). Jaimy Verhoef zal zijn taak als keeperstrainer uitbreiden met de coördinatie op het veld. Super. 

Concreet zijn we dus op zoek naar 4 nieuwe trainers die op woensdagavond onder begeleiding, een uur keeperstraining willen geven. Indien het niet lukt om deze nieuwe trainers te vinden dan betekent dit dat de capaciteit vermindert met als gevolg dat er volgend seizoen niet voor iedere keeper plek is. Maar we hopen en vertrouwen erop dat er zich nieuwe gezichten melden; nieuwe talenten die het leuk vinden om een uur in de week onze keepers te trainen en hierbij zelf ook plezier beleven en zich verder ontwikkelen. De begeleiding van de trainers op het veld is dus ingevuld. Ben jij enthousiast en heb je tijd en zin op woensdagavond te helpen om onze keepers te trainen? Kom dan meedoen! Aanmelden of eerst een verkennend gesprek kan met Robert ter Avest of Jaimy Verhoef. Dit kan door een mail te sturen naar:g.vianenenteravest@chello.nl of neem telefonische contact op met Robert 06-43 26 96 76.

Martijn Jansen

Bestuurslid Technische Zaken