Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Compostactie 2020

De prijzen van de compost, de potgrond, de tuinturf en ook de prijs van de koemestkorrels zijn gelijk gebleven aan vorig jaar. Van de koemestkorrels zou ik trouwens maar een aantal zakken inslaan. Dat is een hele goede belegging, want koemestkorrels gaan schaars worden. Van de ministers moet de veestapel gehalveerd worden. Dat heeft dus gevolgen voor de productie van koeienvlaaien.

Al die zakken (die hieronder te bestellen zijn) worden bij je aan huis afgeleverd. Wij doen dat trouwens al veel langer dan al die internetbedrijven, die dat misschien wel bij de Boys hebben afgekeken. Wij leggen de spullen ook overal neer, waar je het maar wilt hebben. Dat doen onze leden. Fantastische lui. Die hebben onderling een hechte band en niet alleen op donderdagavond in de kantine. Dat is de lopende Heinekenband. Ze steken allemaal graag de handen uit de mouwen en niet alleen om een biertje aan te pakken. Dus, om met een bekende zangroep te eindigen: Bestel maar, bestel maar, bestel maar.

Bestel nu direct online, betaal direct en je bestelling wordt op zaterdag 7 maart bezorgd! Geef in het invoerveld ‘Bestelnotities’ aan waar de bestelling neergelegd mag worden.

Bestel direct

Heb je vragen over de compostactie of wordt je bestelling niet opgehaald? Zoek dan even contact met één van onderstaande personen.

Hans van Geel06 19 88 59 40
Bert v.d. Laan06 55 93 62 94
Ben Lansink06 57 92 22 24
Eddy Veltkamp06 43 56 48 50
Marcel Holties06 23 30 20 30