Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Zondag 30 augustus stond de eerste officiële KNVB wedstrijd weer op het programma van de Boys. Onder de rook van de Grolsch fabriek werd de eerste wedstrijd in de beker afgewerkt tegen BSC Unisson uit het pittoreske Boekelo.

In de 1e helft moesten de Boys wennen want er werd niet zuinig omgegaan met het balbezit zodat de tegenstander er op vrij eenvoudige wijze de snelheid kon uithalen. De 0-1 voor de Boys werd op het score bord gezet door een doelpunt van Leon Knuttel. Op snelheid kwam hij naar binnen en schoot met zijn linkerbeen de bal richting goal en deze werd van richting veranderd…0-1. Er kwamen nog wel enkele mogelijkheden voor de Boys maar de rust werd ingegaan met een 1-1 want halverwege de eerste helft trok BSC Unisson de stand gelijk.

Na de thee en een speech tussen de wespen van Michel Feukkink begonnen de Boys niet scherp genoeg aan de 2e helft want na een technische fout kwam BSC Unisson op een 2-1 voorsprong. Halverwege de 2e helft maakte Leon Knuttel weer de gelijkmaker 2-2 , na een slimme steekbal van Jarvin de Haan. Er werd na de rust in een hoger tempo gespeeld zodat de Boys de bovenliggende partij was maar ondanks de vele mogelijkheden en kansen werd maximaal 2 keer het houtwerk geraakt zodat de eerste officiële wedstrijd van het seizoen in een 2-2 eindigde.

De kop is eraf en het seizoen 20-21 is begonnen. Wat het seizoen gaat brengen kent nog vele onzekerheden maar een ding staat vast de Boys hebben er zin om er een mooi seizoen van te gaan maken met spelers en supporters. En het zal even wennen zijn maar het oude normaal is gebleven …voetbal wordt nog steeds gespeeld meet 22 spelers en een bal. Volgende week zondag 6 september 2020 staat de volgende bekerwedstrijd op het programma thuis tegen Spc. Lochem. Aanvang van de wedstrijd is 14.00 uur.

Olaf de Ruijter

Om een beeld te krijgen van de wedstrijd, natuurlijk ook weer een foto verslag van Suzanne Halfmouw