Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK! ER ZIJN VOLDOENDE AANMELDINGEN OM DE BIERPROEVERIJ DOOR TE LATEN GAAN, TOT DAN!

Bij voldoende animo van minimaal 24 personen wordt er een bierproeverij georganiseerd op vrijdag 19 mei 2023, tijd 19.30 uur.

De proeverij is alleen voor leden van de Warnsveldse Boys en van Walking Voetbal met een minimum leeftijd van 18 jaar.

Tijdens de bierproeverij maken we figuurlijk een reis die begint in Deventer en via de provincie Antwerpen, even terug naar het ons bekende Bronckhorst, en dan zakken we weer af naar België naar de plaats Le Roeulx in de provincie Henegouwen, om vandaar uit af te zakken naar de Frans- Belgische grens en te stoppen in het klooster van Paix Dieu, en vandaar uit gaan we weer richting Warnsveld met de laatste stop in Mechelen, België.

De beschreven figuurlijke reis is op dit moment uitgestippeld op basis van verkrijgbaarheid. Het kan dus zijn dat we een andere locatie aan doen op onze reis.

Om jullie nog even in het ongewisse te laten welke bieren we precies gaan proeven heb ik nog geen specifieke namen genoemd.

Naast de bieren wordt er gezorgd voor wat hapjes die bij de verschillende bieren passen en het zal voor sommige verrassend zijn wat een goede combinatie sommige bieren en hapjes bij elkaar zijn.

Naast de bieren en de hapjes krijgt iedere deelnemer een mooi bierglas waaruit de bieren geproefd kunnen worden.

De kosten voor dit alles zijn € 25,00 per persoon. De emballage wordt weer ingenomen en teruggegeven aan de slijter die de bieren aan levert.

En voor een ieder die graag een 2de biertje van een bepaald merk wil proeven en of wil meenemen, kan op de avond van de bierproeverij bier kopen (emballage wordt extra in rekening gebracht). De Warnsveldse Boys 10 % krijgt van de omzet van op de extra verkoop tijdens de avond van de bierproeverij.

Op nabestellingen tot 14 dagen na de bieravond krijgt iedere deelnemer korting, helaas krijgt de vereniging daar dan geen korting op.

Deze korting ziet er als volgt uit:

8 halen = 7 betalen (in de mix, voordeligste gratis)

Bij een kratje 24 ( = 21 betalen in de mix) bovendien nog een fles Vordensch 8 Kastelen Tripel 75 cl Gratis!!

Het maximaal aantal deelnemers is 50, dus geef je snel op voor deze leuke en gezellige avond.

Let op: minimaal 24 deelnemers en inschrijven uiterlijk maandag 17 april i.v.m. tijdige bestelling

Hartelijke en sportieve groet,

Gert Hendriksen info@dolphin-ta.com

06-12759334