Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Hier zaten we lang op te wachten: Met de versoepelingen die vrijdagavond zijn aangekondigd, hebben we na de zomer een reëel zicht op een normaal en volwaardig seizoen. Zelfs mét toeschouwers langs de lijn! 

Dit betekent voor Warnsveldse Boys een bruisend verenigingsleven, vriendenteams die elkaar weer ontmoeten, voetbalhumor en vooral spannende wedstrijden.  We kijken er enorm naar uit.

Wat betekenen de versoepelingen voor ons?
Versoepelingen senioren
Met ingang van 26 juni is het ook voor senioren weer toegestaan volledig te trainen én wedstrijden te spelen tegen teams van andere verenigingen. Hiermee ligt de weg open een vlekkeloze voorbereiding op het nieuwe seizoen. 

Een kleine winstwaarschuwing:

Het is belangrijk dat je de tijd neemt je conditie weer op te bouwen en toe te werken naar een normale trainings- en wedstrijdintensiteit. Op KNVB.nl vind je meer informatie over het opbouwen van je conditie voor senioren met bijpassende (spel)vormen: https://rinus.knvb.nl/informatie/coronavirus/zomervoetbal.

Publiek weer toegestaan
Vanaf 26 juni is het ook weer toegestaan publiek toe te laten op de accommodatie. Dat is natuurlijk goed nieuws voor het laatste speelweekend van de KNVB Regiocup. Er geldt geen maximumaantal personen. Uitgangspunt is dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt. Een mooie afsluiting van het seizoen voor de jeugd en hun ouders.

Ook de kantine is weer open
De kantine heeft weer de normale openingstijden, ook in het weekend. Wel hangt er nog een qr code om je gezondheid te checken of een lijst die je in kan vullen en ook hier geldt dat de 1,5 meter norm.

Heeft u onze nieuwe gastheer en gastvrouw al ontmoet. Manuela en Harry ontvangen u met open armen! 

Ter herinner nog even de openingstijden van de kantine deze zomer Gedurende de maand juli is er op de donderdagavond de mogelijkheid om nog een balletje trappen. Kantine en terras zijn in juli alleen op donderdagavond open.

Jeugddag.

Zaterdag 19 juni heeft onze jeugd een fantastische dag mogen beleven. Het weer was goed en de stemming was opperbest. Trainers en spelers van de eerste selectie en andere vrijwilligers hartelijk dank voor jullie betrokkenheid en inzet.

Tot slot wensen wij iedereen een goede zomer toe.

Hartelijke groet,

Bestuur Warnsveldse Boys,

Bas, Wilma, Erik, Hans en Wouter