Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Het bestuur was voornemens om de accommodatie volledig rookvrij te maken. Gelet op ervaringen bij andere verenigingen dat het probleem zich dan verplaatst nabij de ingang van het sportpark is besloten deze maatregel nu nog niet door te voeren. Wij hebben terecht een aantal opmerkingen gehad over de huidige rookruimte die direct in het zicht zit. Besloten is de rookruimte te verplaatsen naar een locatie waar rokers niet in het zicht zijn en de overlast tot een minimum wordt beperkt. Deze locatie is te vinden tussen de materiaalruimten en de garage nabij veld 3.

Het bestuur is van mening dat roken en sporten niet samengaan maar wil het risico van veel overlast bij de ingang vermijden en hebben voor deze oplossing gekozen.

Voor de rokers dringende verzoek om alleen waar de overkapping is aangebracht te roken. Er wordt veel tijd besteedt door vrijwilligers om het sportpark er keurig uit te laten zien. Daarom dringend verzoek om peuken in de asbakken te doen en niet op de grond of in de natuur. Daarnaast een dringend verzoek om geen drankjes mee te nemen naar de rookruimte. 

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking.

Hartelijke en sportieve groet,

Bestuur Warnsveldse Boys

Bas, Wilma, Wouter, Erik en Hans