Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Afgelopen zondag, 24 februari 2019, pakte het eerste elftal van de Warnsveldseboys drie punten tegen VIOD 1. Met deze punten is de aansluiting onderin weer gevonden. Hiervan is weer een mooi foto verslag en geschreven verslag van gemaakt! Met dank aan Suzanne Halfmouw en het verslag van Rene Sueters.

Vandaag, 24 februari, stond de belangrijke wedstrijd thuis tegen VIOD op het programma. Deze wedstrijd moest door de Warnsveldse Boys gewonnen worden om de aansluiting te houden. Zoals bekend zal zijn kampen wij met veel langdurige blessures en wij zijn dan ook blij met de hulp van wat oudere spelers. Dit keer stonden Henry den Boer en Jesse Bickes ons bij in de strijd om lijfsbehoud. Fijn en tekenend voor de goede sfeer dat er meerdere spelers aangegeven het 1eteam te willen helpen. Dit geeft de technische staf en jonge spelers het nodige houvast.

Aan de wedstrijd begonnen wij niet scherp genoeg. VIOD begon feller en zou ook erg gebaat zijn bij een overwinning. De openingstreffer kwam dan ook op naam van VIOD (Lex Overbeek scoorde) en was op dat moment een verdiende voorsprong ook al werd er op dat moment slecht verdedigd. Dit was voor de Boys de aanleiding om de mouwen op te stropen en de wedstrijd naar hun hand te zetten. Jelger Ruikes speelde zichzelf mooi vrij en schoot op een prachtige wijze de bal bij de tweede paal binnen. Hun keeper was kansloos. Wij bleven de bovenliggende partij maar vlak voor rust kreeg VIOD een prachtige kans om op 1-2 te komen. Onze keeper (Erik Wijnbergen) hield ons echter op schitterende wijze in de wedstijd. In een prachtige tegenaanval, ingeleid door Jesse, werd Stijn Opdeijn vrijgespeeld en hij scoorde voor ons de belangrijke 2-1. Gelijk hierna floot de goed fluitende scheidsrechter (Christiaan Donners) voor de rust. Heerlijk om met deze stand de kleedkamer op te zoeken.

Na de pauze zakte de wedstrijd wat weg. Wij wilden geen tegengoal incasseren en VIOD was niet echt bij machte een offensief te ontwikkelen. Ze kregen wel enkele kansen maar die werden vakkundig door Erik om zeep geholpen. In de 80eminuut viel de beslissing. In een goed lopende aanval zette Vincent Palmeri voor en kwam Stijn goed voor zijn man en tikte hij de 3-1 binnen. Wedstrijd gespeeld en 3 belangrijke punten voor de Warnsveldse Boys erbij. Door de andere resultaten hebben wij de aansluiting gevonden en bovenal veel zelfvertrouwen opgedaan. De man of the match was een strijd tussen Erik en Stijn. Op punten gewonnen door Erik, gefeliciteerd.

Volgende weel zijn we vrij maar op 10 maart spelen wij thuis tegen Union. Weer een belangrijke wedstrijd voor de Boys en voor ons een kans de laatste plek over te doen aan Union. Supporters bedankt en wij blijven rekenen op jullie ondersteuning.