Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

BB Optiek is mede hoofdsponsor van Warnsveldse Boys en maakt hiermee onderdeel uit van het sponsorcollectief en #hartvandeboys.

Interview met David Buist van BB Optiek
Waarom hebben jullie ervoor gekozen om hoofdsponsor te worden?

BB Optiek is al jaren trouwe sponsor van het Senioren team en bordsponsor. Ans en Harry Hoekerswever hebben er destijds bewust voor gekozen om de lokale club te sponsoren. Na 18 jaar in dient te zijn geweest van Ans zijn we nu beide eigenaar en zijn we in 2019 verhuisd binnen winkelcentrum Dreiumme naar een nieuwe en beter zichtbare locatie. Dit merken we ook omdat we veel nieuwe klanten aantrekken en het gelukkig dus steeds drukker krijgen. Ook steeds meer leden van de Warnsveldse Boys weten hun weg naar onze optiekzaak te vinden en dat is voor Ans en mij mede de reden geweest om hoofdsponsor te worden.

Waarin spreekt jullie hartvandeboys zo aan?

Het ondersteunen van niet alleen de club maar ook de lokale goede doelen spreekt ons erg aan. Tevens is het mooi om samen met andere “lokale” ondernemers een samenwerking aan te gaan als sponsorcollectief.

Hoe gaat het met BB optiek in de Corona tijd?

Toen we in 2019 de nieuwe zaak zijn ingetrokken hebben we gelukkig veel geïnvesteerd in nieuwe computergestuurde meetapparatuur waardoor we heel goed “corona proof” kunnen meten. Daardoor kunnen we alles veilig en op afstand doen. Recent hebben we onze 2e meetruimte ook voorzien van computergestuurde apparatuur zodat we in beide oogmeetruimtes voorzien zijn van apparatuur met de modernste technologie. We merken dat de klanten dit erg prettig vinden dat we gewoon op afstand kunnen blijven maar toch een mooie bril of lens aan kunnen meten. 

Wat kunnen de leden van Warnsveldse Boys betekenen voor BB optiek?  

Je hoopt natuurlijk als je de lokale club sponsort dat de leden als ze een (zonne)bril of lenzen nodig hebben ook naar ons toe komen. Tevens krijgen ze op vertoon van de club pas daar 10% korting voor terug op brillen, lenzen en bijvoorbeeld een mooie zonnebril. Het is altijd erg belangrijk om lokale ondernemers te steunen en dat zie je zeker in coronatijd ook gebeuren. Gelukkig hebben we al veel leden van de Wveldseboys als klant.

Wat kan BB optiek de leden van wvb bieden?

Zoals hierboven al beschreven “belonen” we de leden als ze bij ons komen kopen. Op vertoon van de ledenpas krijgen ze 10% korting op aanschaf bril, lenzen of een zonnebril. Wat veel mensen niet weten is dat we ook daglenzen aan kunnen meten die je bijvoorbeeld alleen met voetbal kan in doen en daarna weer weg gooit. De leden zijn uiteraard altijd welkom voor meer informatie!