Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Eind november was Bas de Bruijn exact 10 jaar lang voorzitter van de voerbalvereniging Warnsveldse Boys. Dat is binnen de voetbalwereld een unieke prestatie. Bas heeft in de afgelopen 10 jaar veel voor de Warnsveldse Boys betekend. Bas was als voorzitter altijd zichtbaar. Door de week en op de zondagen. Hij heeft het voorzitterschap op uitstekende wijze ingevuld. Bas was een verbinder. Zeker in de corona-jaren, waar hij de vereniging door heen heeft geloodst. Dit verdient heel veel respect. Op voordracht van het bestuur heeft de algemene ledenvergadering ermee ingestemd om Bas tot ere-lid van de Warnsveldse Boys te benoemen.

Bas heeft niet alleen veel betekend voor de Warnsveldse Boys. Ook de andere Zutphense voetbalclubs droegen Bas een warm hart toe. De afgelopen week kreeg Bas dan ook diverse felicitaties en bloemen van deze voetbalclubs.

Na 10 jaar is het ook een mooi moment om het voorzitterschap over te dragen. Binnen het bestuur is Jan Hulst bereid gevonden om het voorzitterschap van de Warnsveldse Boys over te nemen.