Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Steun je Cluppie en doe gewoon mee! Grote Clubactie 2020!

De poorten van onze vereniging zijn weer open en dat is zeer positief nieuws voor onze leden.

Samenhorigheid, teamspirit, trainingen en wedstrijden zijn weer opgestart. Toch is alles nog net even anders. Veel sportverenigingen hebben het op dit moment zwaar doordat inkomsten voor de verenigingen uitblijven. Meer dan ooit heeft ook onze vereniging extra inkomsten nodig om mooie doelen te kunnen blijven realiseren.

Daarom is het initiatief gestart om de Grote Clubactie 2020 extra en meer onder de aandacht te brengen. De bedoeling van de Grote Clubactie is om zoveel mogelijk loten te verkopen waarbij een groot gedeelte van de opbrengsten rechtstreeks naar de vereniging gaat. Dit kunnen we goed gebruiken in deze bijzondere tijd.

Annette (JO-13-1), Sarah (JO13-1/JO15-1) en Arianda (JO13-1/JO17-1) nemen hierin het voortouw om van deze actie een succes te maken en zo

onze vereniging een extra boost te geven. Echter dit kunnen we niet alleen en moeten we met z’n allen de schouders er onder zetten.

Jij doet toch ook mee?

De Grote Clubactie 2020 is zo ingericht dat ook onze vereniging vanaf zaterdag 19 september op een verantwoorde manier loten kunnen verkopen.

Op verschillende manieren wordt er Corona Proof verkoopmethodes aangeboden. De komende weken zullen wij jullie hier herhaaldelijk over informeren.

Reserveer alvast de datum 19 september om zo snel mogelijk in actie te komen én informeer nu al jouw bekende mensen dat ze bij jou de loten moeten ? afnemen.  

One Team, One Winner!

Vul ook jouw eigen spaarpot of bankrekening.

In de week van 9 september zullen wij vanaf de wachtkamer tot aan de J0-12 verkoopboekjes uitdelen. Officieel start de landelijke verkoop op zaterdag 19 september.

Verkoop zoveel mogelijk loten en verdien hiermee ook je eigen zakcentje! Door zoveel mogelijk loten te verkopen ontvang je per verkocht lot een bedrag van 0,40 cent. Hoe meer loten je verkoopt des te hoger het bedrag! Ieder lot kost €3,- waarvan €2,- rechtstreeks naar de club gaat en 0,40 cent in je eigen spaarpot of naar je bankrekening en 0,60 cent naar de organisatie van de Grote Clubaktie. Niet verkeerd toch?

Daarnaast kan jouw team winnen met de meest verkochte loten. Hiervoor ontvangt jouw team een teamuitje t.w.v. €100,-

Jeugdleden van JO-13 tot en met de JO-19 ontvangen een QR-code en indien gewenst zijn er ook lotenboekjes beschikbaar. Deze teams worden tegen elkaar uitgedaagd. Verkoop met je team zoveel mogelijk loten en win hiermee een fantastisch teamuitje naar eigen keuze t.w.v. €300,- en voor het 2e winnende team een t.w.v. €150,-  

Dus reserveer alvast bijvoorbeeld een escaperoom of de bowlingbaan, want jouw team gaat gewoon winnen met de meest verkochte loten!

Niet alleen de jeugd óók de senioren laten hier toch het goede voorbeeld zien? 

De teams van zaterdag 3, 2 en 35+ 45+ heren, 30 + dames vrijdag 1 en de seniorenteams van de zondag van het 6e tot aan het eerste elftal heren. Het nieuwe Damesteam (2) en Dames 1 en niet te vergeten natuurlijk het walking football team, kunnen uiteraard niet achter blijven en dagen we uit om 1 of meer superloten af te nemen. Je verkoopt (koopt) per team een lot van 50 loten van €3,-per lot. Hiervan gaat €120,- rechtstreeks naar de clubkas. Jullie team komt extra onder de aandacht op de website. Daarnaast maakt de club namens de Grote Clubaktie met ieder verkocht superlot kans op een grote clubfeest t.w.v. €5.000,- per superlot.

*Andere geïnteresseerden in een superlot(en) zijn altijd van harte welkom! Vorm samen initiatieven om superloten af te nemen.

Met welk doel?

Het doel is om met deze opbrengsten te investeren in een nieuw Warnsveldse Boys jeugdplan. Ieder jeugdlid zal hierop vooruitgaan door extra aandacht voor techniek, tactiek en technische voetbal. Zo kan ieder jeugdlid zich beter ontwikkelingen op zijn of haar niveau. Dit zal begeleid gaan worden door een aantal mensen vanuit de club.

Sponsoren?

Toeschouwers, sponsoren ook jullie bijdrage is hier van belang, koop loten van bekenden die bij de Warnsveldse Boys voetballen. Sponsoren welke een superlot willen afnemen en hiermee ook de vereniging steunen, zijn bijzonder welkom! Wij zullen uw bedrijf in de update nieuwsbrieven extra onder de aandachtbrengen. *Neem hiervoor contact op met de sponsorcommissie of met een van onderstaande personen via het e-mailadres groteclubactie@warnsveldseboys.nl

Ook uw bijdrage is voor ons belangrijk!

ONE TEAM, ONE WINNER jij en jouw team doen toch ook mee en laten jouw cluppie toch niet in z’n hempie staan?

 Annette Brinkman * Sarah Reijenga * Arianda Duschka

 E-mail: groteclubactie@warnsveldseboys.nl