Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Voorbeschouwing Bekerduel
Warnsveldse Boys 2 (ZO) – HSC ’21 Haaksbergen 2 (ZA)
Zaterdag 18 februari 2023, aanvang 15:00 uur

Geachte liefhebbers,

Warnsveldse boys 2 staat er dit seizoen goed op!
De eerste seizoenshelft werd afgesloten met een keurige 4e plaats, welke recht geeft op het spelen in de poule voor promotie naar de reserve 1e klasse. Daarnaast zijn de resultaten in het bekertoernooi ook boven ieders verwachting uitgevallen, waardoor er in deze ontmoeting tegen HSC ’21 2 wordt gestreden om een plek in de kwartfinales.

De weg naar…
De weg naar de achtste finales kende vele hordes die genomen dienden te worden.
In september van het vorig jaar was de start van het bekerseizoen minder hoopgevend… de eerste wedstrijd werd ternauwernood verloren van stadsgenoot AZC 2 (2-3). Om vervolgens tegen Vorden 2 en Pax 2 te komen tot een score van 6 punten uit 3 wedstrijden, waarbij het doelsaldo uiteindelijk bepaalde dat wij ons als nummer 1 in de poule mochten gaan opmaken voor een wedstrijd in de 2e ronde.

De 2e ronde kende gelijk een tegenstander van formaat DVC ’26 Didam 2 uitkomend in de reserve hoofdklasse…normaal gesproken een mooie test om te kijken hoe wij ons verhouden tot een dergelijke tegenstander. Een matige eerste helft werd opgevolgd door een geweldige tweede.
Zo bereikten onze mannen de volgende ronde. SV Epe 2 was daarin de tegenstander, er moesten liefst 10 penalty’s per team aan te pas komen om te bepalen dat ook deze wedstrijd door ons 2e winnend afgesloten zou worden.

Kortom voldoende te beleven rondom de bekerwedstrijden van Warnsveldse Boys 2 !
Ik nodig u dan ook van harte uit om ons op 18 februari te komen aanmoedigen.

Met sportieve groet,

Koen Stein
Trainer 2e elftal