Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

De activiteitencommissie is een team van enthousiaste vrijwilligers die allerlei activiteiten voor jong en oud organiseren. Een traditie binnen onze vereniging zijn de jeugd kampen aan het eind van het seizoen, het sinterklaasfeest voor de aller jongste, de pupil van de week en niet te vergeten de dag en nacht van Warnsveld, wat inmiddels een waar begrip is geworden. Dit zijn maar een paar activiteiten van de vele die de activiteitencommissie organiseert.

Om dit te kunnen doen zijn zij niet alleen afhankelijk van de commissie leden maar ook van enthousiaste ouders, spelers, stagiaires etc. Zonder hun steun en hulp kunnen zij lang niet zoveel organiseren dan als ze nu doen.

De activiteitencommissie is op een vrij breed vlak vertegenwoordigd; van trainers tot spelers en moeders met spelende kinderen in verschillende leeftijdscategorieën. Op dit moment kunnen zij zeker nog een paar extra mensen gebruiken. De openstaande vacatures zullen zo snel mogelijk in de vacaturebank verschijnen.

De activiteitencommissie komt 1 keer per maand bij elkaar om te vergaderen. Zij kijken dan wat de eerst volgende activiteit op de kalender is en gaan de taken onderling verdelen. Daarbij vinden zij het belangrijk dat er voor verschillende leeftijdscategorieën een aanspreekpunt is.

Dit maakt het overzichtelijk en kunnen ze de lijnen wat betreft communicatie kort houden. Het blijft natuurlijk niet alleen bij vergaderen, ze steken ook daadwerkelijk de handen uit de mouwen om de activiteiten is goede banen te leiden.


Leden activiteitencommissie

Daniële Oudenampsen

Daniële Oudenampsen

  • Activiteiten organiseren
Martijn Spijkers

Martijn Spijkers

  • Activiteiten organiseren
Suzanne Halfmouw

Suzanne Halfmouw

  • Fotografie