Voetballen doe je bij Warnsveldse Boys!

Het is nog steeds ongekend spannend in de strijd om lijfsbehoud in de 3 klasse. Warnsveldse Boys moest aantreden tegen Turkse Kracht, welke vorige week definitief gedegradeerd zijn.

Al in de 10e minuut is het Jelger Ruikes die de voorzet van Hidde Broer binnentikt.  0-1.

De wedstrijd verliep aan Warnsveldse zijde wat slordig maar de ploeg weet in de 22e minuut de voorsprong uit te breiden naar 0-2. Koen Eitjes schiet de bal keurig in het net na een prachtige aanval via Jelger en Jarvin de Haan.

In de 25e minuut weet Turkse Kracht een vrije trap te benutten, 1-2, maar in de 33e minuut komt Warnsveld alweer met het antwoord en is het Bart Spijkers die na goed werk van Nick Horst en Jarvin de 1-3 maakt.

Na de rust komt Warnsveldse Boys energiek de kleedkamer uit en gooit het tempo omhoog, wat in de 53e minuut de 1-4 oplevert via Bart Spijkers. Kort daarna, in de 60e minuut, is het Jarvin die de 1-5 maakt.

Turkse Kracht krijgt in de 86e minuut weer een vrije trap, de bal veranderd van richting en belandt in het net achter Erik Wijnbergen, 2-5.

Wederom belangrijke punten voor de ploeg van Michel Feukkink,om directe degradatie te ontlopen.

14 Mei gaat Wvb de strijd aan tegen Groen-Wit, thuis om 14.00 uur. Alle support is welkom.