Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Wedstrijdverslag JO19-1

Wedstrijdverslag JO19-1

Webmaster

Een flinke afstraffing voor de 19-1

Be Quick 19-1 – Warnsveldse Boys 19-1, 8-0 (2-0)

Zaterdag 27-09-’18 speelden de Boys uit bij Be Quick. Het was een mooie zonnige dag, heerlijk weer om te voetballen. We gingen vol goede moed het veld op, omdat niemand deze wedstrijd wilde verliezen.

De opstelling was anders dan normaal, omdat er een aantal spelers niet waren. Na het eerste fluitsignaal was het daarom ook even zoeken voor de Boys. Be Quick had meer balbezit en was steeds gevaarlijk rond de zestien meter van de Boys. Door een overtreding van de Boys kreeg Be Quick een vrije trap op zo’n 20 meter van de goal. Deze vrije trap werd er heel goed ingeschoten en was onhoudbaar voor onze keeper Jaimy. Zo stond het na 11 minuten spelen 1-0 voor Be Quick.

Vlak na de aftrap had Be Quick de bal al weer veroverd, er kwam een voorzet. Luca wilde de bal wegkoppen, maar de bal kwam toen tegen zijn hand. Weer een vrije trap voor Be Quick, deze keer op randje 16. De bal werd heel beheerst onder de muur doorgeschoven en zo stond het alweer 2-0 voor Be Quick.

De Boys herpakten zich en gingen daarna meer voetballen. Er ontstonden een paar kansen, maar die werden niet benut.

Het eindsignaal van de eerste helft klonk. Het is rust. Er wordt twee keer gewisseld in de rust. Arif en Marnix gingen eruit, en Ruben en Jarno kwamen in het veld.

In de 49e minuut maakte Merthijn een overtreding in de 16 meter, er kwam een penalty. Deze werd netjes binnengeschoten door Be Quick, de Boys stonden 3-0 achter. Na deze penalty ging het heel hard met tegendoelpunten. In een half uur tijd (49e minuut tot de 79e minuut) werden er 6 geteld. We gingen meer uit positie lopen en we lieten onze kop hangen. We werden helemaal weg gespeeld door het sterke Be Quick. Als we de bal hadden, probeerden we de helft van Be Quick op te zoeken, maar er volgden alleen maar lange ballen waardoor de Boys veel balverlies leden.

In de 86e minuut ging Thom eruit met kramp in zijn kuit. Hij kon niet verder voetballen, maar omdat wij geen wissels meer hadden, kwamen we met 10 man te staan.

De eindstand is 8-0 geworden in het voordeel van Be Quick. We moeten deze wedstrijd snel vergeten en kijken naar volgende week. Dan staat WSV JO19-3 op de planning thuis om 13:45. Deze ploeg staat laatste en we hopen hier de eerste 3 punten van het seizoen te pakken.

 

 


Gerelateerde berichten

Webmaster

Vorden 1 - WvB 1 verslag

Belangrijke overwinning Warnsveldse Boys in de derby met Vorden. Vandaag stond er, voor beide ploegen, weer een belangrijke wedstijd op het programma. Vorden was gastheer en kon bij een overwinning ruim afstand van ons nemen. Wij wilden de punten graag mee terug nemen naa...