Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Laatste thuiswedstrijd eerste elftal met speciale pupillen van de week
Webmaster

Op 20 mei speelde het eerste elftal zijn laatste thuiswedstrijd. En niet zomaar een thuiswedstrijd! Vandaag kon het team de kampioenstitel in de wacht slepen.

Een speciale wedstrijd dus, en daar horen dan ook speciale pupillen van de week bij.

Vandaag hadden we maar liefst 4 speciale gasten, en ook van de andere teams waren er pupillen terug gekomen om de mannen van het 1e geluk te brengen. In de rust zou de uitreiking zijn van de Penaltiebokaal en zouden we bekend maken welk team het Team van het jaar was geworden.

Genoeg spanning in de lucht dus!

Sophie Houx van onze sponsor HOUX sport, Jayden Oudenampsen, zoontje van onze keeperstrainer Michel, Nicole van Kooij, zusje van speler Kevin van Kooij en Philip Huntink, ere pupil van de week waren op deze dag onze speciale gasten. Philip mocht de aftrap van de wedstrijd nemen.

Philip heeft al eens eerder veel geluk gebracht en ook vandaag liet hij zien hoe je kan scoren door rustig en beheerst die bal achter de keeper te knallen. Top gedaan Philip!

De andere aanwezige pupillen hebben een mooie erehaag gemaakt voor de spelers van het 1e en hun tegenstanders.

In de rust was er de prijsuitreiking. Uiteraard was er voor iedereen wat lekkers te eten en drinken en kregen de pupillen van de week een prachtige pet, met daarop alle namen van de spelers vanhet 1e.

Vervolgens mocht de JO11-6 naar voren komen om de grote wisselbeker in ontvangst te nemen, zij zijn dit seizoen als grote winnaar uit de bus gekomen in de race om de penaltiebokaal. Gefeliciteerd met dit prachtige resultaat! Knap gedaan!

Ook hadden we dit jaar weer een Team vh Jaar uitreiking. De JO8-1 ging er met deze eretitel vandoor en elke speler kreeg een mooie medaille om de nek gehangen. Zij waren superenthousiast ons 1e aan het aanmoedigen, met toeters en bellen, en een hoop kabaal!

Na een spannende ontknoping bleek het 1e kampioen te zijn geworden en mocht het feest losbarsten. Voor dit seizoen zit het er weer op, wij bedanken iedereen die ons hiermee heeft geholpen en wensen jullie allemaal een fijne zomer toe.

We zien jullie graag terug op 30 juni tijdens de marathondag!


Gerelateerde berichten

Webmaster

verslag DVC26 - Warnsveldseboys

Warnsveldse Boys gedegradeerd. Jammer maar helaas, de Warnsveldse Boys zijn gedegradeerd. Vandaag stond de wedstrijd tegen DVC26 uit Didam op het programma. Zij hadden 3 punten meer dan ons en een veel beter doelsaldo. Voor ons was dan ook duidelijk dat alleen winst ons k...

Webmaster

"de laatste loodjes wegen het zwaarst"

Warnsveldse Boys 1 Zondag speelt Warnsveldse Boys 1 haar laatste wedstrijd in de 2eklasse en van het seizoen. Afgelopen weekend, op een knotsgekke zondagmiddag viel het doek voor de Boys op het veld bij DVC’26 in Didam.