Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Webmaster

Zaterdag 26 mei begonnen we om 15:00 aan de laatste wedstrijd van het seizoen uit bij Victoria Boys met een heerlijk zonnetje. Helaas viel Matthias in de warming-up uit met een heup blessure en Cas en Delano waren geblesseerd. Daarnaast was Jens ziek en waren Thom en Marijn afwezig ivm werk. Omdat Boyd uit de 19-2 bereid was mee te doen konden we in ieder geval met 11 man starten maar zonder wissels. Een selectieteam onwaardig. We begonnen niet heel erg scherp, veel ballen over een paar meter belandden langs de zijlijn. Maar voetballend hadden wij wel het beste van het spel zonder echte kansen te creëren. Na het stroeve begin kregen we uit het niets de 33e minuut de 1-0 tegen na een lucky afstandschot van de tegenstander.

In de rust probeerde Mark ons op te peppen omdat het zwaar was om te voetballen in het weer. Helaas kregen we na 10 minuten in de 2e helft al de 2-0 tegen na weer een goed schot van hun linksbuiten waar Jaimy helaas kansloos op was. Na die goal ging er een knopje bij ons om en begonnen we beter te voetballen en streden we (ondanks de hitte) voor elke meter en dat werd ook beloond in de 65e minuut met een goal van Jarno na een goede voorzet van Tony. In de 71e minuut kregen we een corner tegen de er in werd gekopt nadat we allemaal stonden te kijken. Daarna veranderde Mark de opstelling naar 3-4-3 en gingen we veel aanvallender spelen waardoor we goede kansen kregen. Onder andere een corner die Boyd tegen de keeper kopte en in de rebound tegen de paal belandde. Na een paar goede aanvallen beloonde we ons uiteindelijk toch met een goal. Na een sterke actie van Tony langs de zijlijn kroop hij naar binnen en zocht hij de combinatie met Jasper waardoor hij 1 op 1 met de keeper komt. De keeper stopt de bal maar in de rebound scoorde Jasper in de 82e minuut. Daarna gingen we er nog 1 keer vol voor en kregen we nog een kans door een schot op de paal. Na 3 minuten blessure tijd floot de scheidsrechter af voor de wedstrijd en hebben we de laatste wedstrijd van een moeizaam seizoen met 3-2 verloren.

Boys, bedankt voor het meedoen


Gerelateerde berichten

Webmaster

verslag DVC26 - Warnsveldseboys

Warnsveldse Boys gedegradeerd. Jammer maar helaas, de Warnsveldse Boys zijn gedegradeerd. Vandaag stond de wedstrijd tegen DVC26 uit Didam op het programma. Zij hadden 3 punten meer dan ons en een veel beter doelsaldo. Voor ons was dan ook duidelijk dat alleen winst ons k...

Webmaster

"de laatste loodjes wegen het zwaarst"

Warnsveldse Boys 1 Zondag speelt Warnsveldse Boys 1 haar laatste wedstrijd in de 2eklasse en van het seizoen. Afgelopen weekend, op een knotsgekke zondagmiddag viel het doek voor de Boys op het veld bij DVC’26 in Didam.