Feestpot
Webmaster

FEESTPOT 

Bij de boys houden we van een feestje op zijn tijd. Samen met een drankje, hapje en gezellige muziek. Hiervoor gebruiken we meestal ons eigen muzieksysteem. Maar we vinden het ook leuk om iemand te laten optreden. Dit werd eerst uit de clubkas betaald, en daar willen we nu verandering in brengen. 

De bedoeling is dat iedereen een vrijwillige bijdrage gaat doen. Heb je wat over doe het in de pot. We willen minimaal 1 a 2 keer per jaar iemand laten komen voor een optreden tijdens een feestje. Jullie krijgen zelf inspraak in wie we laten komen, dit door middel van een stemming. Ook zullen we rekening houden met het prikken van een datum, dat zoveel mogelijk mensen naar het feestje kunnen komen. Dus niet alleen tijdens/na een wedstrijd van het 1ste. 

Dus sta je aan de bar en je hebt wat over, wij zijn er blij mee. Iedere euro is er èèn 

Heb je vragen of ideeen laat het ons weten!

 Yanick Nagtegaal & Anita Berenpas 


Gerelateerde berichten

Webmaster

Wisselachtige competitie start jo13-1

Na de 3 bekerwestrijden eenvoudig te hebben gewonnen begint op 21 september de competitie thuis tegen FC RDC. Twee keer komen de boys terug van een achterstand maar helaas wint RDC met 2-7 een geflatteerde uitslag, maar de boys weten wat hun te doen staat.

Webmaster

Geef je snel op voor het Sint feest!

Geef je snel op voor het Sinterklaas feest bij de warnsveldseboys. Download het formulier, vul het in en lever het in bij de bar, aan je leider of mail het naar activiteiten@warnsveldseboys.nl Hoeveel aanmeldingen er komen maakt niet uit, het gaat door!!!! Om het formu...