Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering

SPONSORCOMMISSIE HEEFT DRINGEND JOUW HULP NODIG!

Webmaster

SPONSORCOMMISSIE HEEFT DRINGEND JOUW HULP NODIG!
 
Vandaag de dag heeft een vereniging alleen nog bestaansrecht als ook sponsorgelden mogen worden ontvangen. Het is altijd moeilijk om mensen voor een sponsorcommissie te vinden, maar ze zijn onmisbaar. Warnsveldse Boys is op zoek naar enthousiaste mensen voor deze commissie die voor sponsorinkomsten zorgen door het onderhouden van de contacten met de huidige sponsors en zoeken naar nieuwe. Misschien is er wel een vader of moeder of een lid met goede contacten in een zakelijke-  of ondernemersomgeving die het leuk zou vinden om deze commissie te helpen.

We informeren je met plezier en vrijblijvend naar de functie-inhoud. Je stapt in op een rijdende trein, maar vele handen maken licht werk.

Je kunt contact opnemen met Mark Borninkhof
06-13135190


Gerelateerde berichten

Webmaster

Vorden 1 - WvB 1 verslag

Belangrijke overwinning Warnsveldse Boys in de derby met Vorden. Vandaag stond er, voor beide ploegen, weer een belangrijke wedstijd op het programma. Vorden was gastheer en kon bij een overwinning ruim afstand van ons nemen. Wij wilden de punten graag mee terug nemen naa...

Webmaster

Heel veel compost

Ja, het ligt klaar!!! Heel, heel veel zakken compost!!! Morgen worden ze door een groep vrijwilligers bij u bezorgt. Wanneer ook u een zak of meer heeft gekocht, bedankt voor uw bijdrage. De bezorgers wensen we veel succes en bedanken we ook dit jaar weer voor de inzet.