Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering

SPONSORCOMMISSIE HEEFT DRINGEND JOUW HULP NODIG!

Webmaster

SPONSORCOMMISSIE HEEFT DRINGEND JOUW HULP NODIG!
 
Vandaag de dag heeft een vereniging alleen nog bestaansrecht als ook sponsorgelden mogen worden ontvangen. Het is altijd moeilijk om mensen voor een sponsorcommissie te vinden, maar ze zijn onmisbaar. Warnsveldse Boys is op zoek naar enthousiaste mensen voor deze commissie die voor sponsorinkomsten zorgen door het onderhouden van de contacten met de huidige sponsors en zoeken naar nieuwe. Misschien is er wel een vader of moeder of een lid met goede contacten in een zakelijke-  of ondernemersomgeving die het leuk zou vinden om deze commissie te helpen.

We informeren je met plezier en vrijblijvend naar de functie-inhoud. Je stapt in op een rijdende trein, maar vele handen maken licht werk.

Je kunt contact opnemen met Mark Borninkhof
06-13135190


Gerelateerde berichten

Webmaster

Vrijdagavond 16 november ladies night!

Komt allen aanstaande vrijdagavond,16 november 2018, naar het sportpark “Het Braamveld” te Warnsveld om de dames 30+ aan te moedigen. Zij spelen hun laatste 3 wedstrijden van dit seizoen en het zou fantastisch zijn als er een groot aantal “supporters&...

Webmaster

Hé MEISJE! Kom je bij ons voetballen?

De Warnsveldse Boys is op zoek naar girls! Ben jij 11 of 12 of 13 jaar? Kom dan eens lekker meetrainen. Samen met jou beginnen we dan een heel nieuw team! Stuur een mailtje naar webmaster@warnsveldseboys.nl.