MARTIJN VOS geeft uitleg van de (nieuwe) spelregels
Webmaster

MARTIJN VOS geeft op maandag 14 oktober uitleg van de (nieuwe) spelregels en stelt shirts beschikbaar aan de club

Hierbij nodigen we alle scheidsrechters, spelers en trainer/coaches en andere geïnteresseerden uit om op maandag 14 oktober vanaf 20 uur uitleg te krijgen van Martijn Vos over onder andere de spelregelwijzigingen.

Spelers van de 1e en 2e selectie en de dames selectie worden geacht in ieder geval aanwezig te zijn.

Martijn maakt deel uit van het talententraject betaald voetbal en fluit hoofdzakelijk wedstrijden in de tweede en derde divisie. Daarnaast is hij regelmatig vierde official in de Keuken Kampioen Divisie. Martijn heeft zelf zijn hele jeugd bij de Warnsveldse Boys gevoetbald. 

De kantine is open vanaf 19.30 uur. De avond start om 20.00 uur en rond 21.30 uur gaan we met veel extra regelkennis weer naar huis.

Afgelopen zomer heeft Martijn een negental scheidsrechters shirts beschikbaar gesteld aan de club! Op bijgaande foto overhandigt hij de shirts aan Wim Bekken. De shirts worden sinds 2 weken volop door onze scheidsrechters gedragen. Hartelijk dank hiervoor Martijn!

Graag tot ziens op 14 oktober,

Namens de TC

Ronald Schippers

 


Gerelateerde berichten

Webmaster

Wisselachtige competitie start jo13-1

Na de 3 bekerwestrijden eenvoudig te hebben gewonnen begint op 21 september de competitie thuis tegen FC RDC. Twee keer komen de boys terug van een achterstand maar helaas wint RDC met 2-7 een geflatteerde uitslag, maar de boys weten wat hun te doen staat.

Webmaster

Geef je snel op voor het Sint feest!

Geef je snel op voor het Sinterklaas feest bij de warnsveldseboys. Download het formulier, vul het in en lever het in bij de bar, aan je leider of mail het naar activiteiten@warnsveldseboys.nl Hoeveel aanmeldingen er komen maakt niet uit, het gaat door!!!! Om het formu...