Technische Commissie

Al eerder meldden wij hier dat er voor spelers, trainers, leiders, coördinatoren en scheidsrechters een nieuwe voetbalapp is ; wedstrijdzaken. Heb je dat bericht gemist, dan kun je dat hier hier lezen.Maar deze app komt niet geheel in de plaats van de meest bekende voetbalapp (en website) sinds jaren:  voetbal.nl. Deze app is als het spoorboekje bij de treinen.Onmisbaar. Bedoeld voor alle eerder genoemde groepen, maar daarnaast voor een iedereen die het voetbal in Nederland op enigerlei wijze zou willen volgen.

En net voor aanvang van het nieuwe seizoen is voetbal.nl met een nieuwe versie gekomen van de app. En ook van de website. Staat voetbal.nl al op je mobiel of Ipad. Verwijder deze oude versie dan, en download de nieuwe versie.

De Voetbal.nl app

Uitslagen, standen, programma's, kleedkamerindelingen, man-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek… en nog veel meer. Die gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl app en op de Voetbal.nl website.

Met de app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams. Mocht je al gebruik maken van de Voetbal.nl app, dan dien je je  te registreren met het e-mailadres waarop je deze e-mail ontvangt. Ben je al met dit e-mailadres op Voetbal.nl geregistreerd? Dan heb je alles al goed voor elkaar! Maak je nog geen gebruik van Voetbal.nl? Dan kun je de app downloaden en registreren met met je eigen e-mailadres.

Ben je al ingelogd op de wedstrijdzakenapp, dan kun op voetbal.nl inloggen met dezelfde gegevens.En met deze gegevens kan je ook weer inloggen op de voetbal.nl website. Lekker makkelijk dus.

Kom je er niet uit? Kijk dan hier voor hulp. 

Foto op Voetbal.nl=Foto op Wedstrijdzaken

Wat je er ook van vindt, het is een feit dat de foto in Voetbal.nl ook de foto op je spelerspas (in wedstrijdzaken) is. Tot 31 oktober kunnen leden zelf de foto aanpassen. Dat betekent dat je als speler in voetbal.nl geen foto moet toevoegen die het voor de scheidsrechter onmogelijk maken controle uit te voeren.

Ouders en kinderen 

Hoe ga je om met je account als je kinderen hebt. Welk mailadres gebruik je dan? Eigenlijk eenvoudig.

Vaak hebben kinderen geen eigen mailadres en in Sportlink staat het adres van de ouders. Als ouders een account aanmaken kunnen ze bij het inloggen kiezen namens welke speler ze inloggen. Vervolgens komt de opmerking dat ‘switchen’ niet handig is.

Ons advies is gewoon een eigen account te maken en via Favorieten de kinderen te volgen. Zo hou je snel overzicht op programma, uitslagen en standen. Ook handig als kinderen straks wél een eigen mailadres krijgen.

Los daarvan onderzoeken we of het niet makkelijker kan. Door bijvoorbeeld een soort ‘familie' account creëren.

Categorie

Gerelateerde berichten

Webmaster

Wisselachtige competitie start jo13-1

Na de 3 bekerwestrijden eenvoudig te hebben gewonnen begint op 21 september de competitie thuis tegen FC RDC. Twee keer komen de boys terug van een achterstand maar helaas wint RDC met 2-7 een geflatteerde uitslag, maar de boys weten wat hun te doen staat.

Webmaster

Geef je snel op voor het Sint feest!

Geef je snel op voor het Sinterklaas feest bij de warnsveldseboys. Download het formulier, vul het in en lever het in bij de bar, aan je leider of mail het naar activiteiten@warnsveldseboys.nl Hoeveel aanmeldingen er komen maakt niet uit, het gaat door!!!! Om het formu...