Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Inleveren lotenboekjes Grote Clubactie
Webmaster

De lotenboekjes mogen t/m 11 november worden ingeleverd. In de kantine staat op de bar een grote witte doos waar de boekjes in mogen.

We hebben al een aantal topverkopers, het gaat dus heel spannend worden wie er met de hoofdprijs voor meest verkochte loten vandoor gaat!

Naast de hoofdprijs hebben we ook nog een leuke 2e en 3e prijs. Wat dit is houden we nog even geheim.

Wist je dat je voor elke 20 loten die je verkoopt sowieso een cadeaubon t.w.v €10,-- krijgt? ( keuze uit 80 bonnen: www.cadeaubon.nl )

Een verkoper gemist? Loten kan je ook online kopen via: https://clubactie.nl/actie/VVWARNSVELDSEBOYS

Met elk verkocht lot steun je onze club en kunnen wij voor jong en oud, ongeacht het team, nieuwe trainingsmaterialen aanschaffen en leuke activiteiten organiseren.


Gerelateerde berichten

Webmaster

Vorden 1 - WvB 1 verslag

Belangrijke overwinning Warnsveldse Boys in de derby met Vorden. Vandaag stond er, voor beide ploegen, weer een belangrijke wedstijd op het programma. Vorden was gastheer en kon bij een overwinning ruim afstand van ons nemen. Wij wilden de punten graag mee terug nemen naa...

Webmaster

Heel veel compost

Ja, het ligt klaar!!! Heel, heel veel zakken compost!!! Morgen worden ze door een groep vrijwilligers bij u bezorgt. Wanneer ook u een zak of meer heeft gekocht, bedankt voor uw bijdrage. De bezorgers wensen we veel succes en bedanken we ook dit jaar weer voor de inzet.