Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Inleveren lotenboekjes Grote Clubactie
Webmaster

De lotenboekjes mogen t/m 11 november worden ingeleverd. In de kantine staat op de bar een grote witte doos waar de boekjes in mogen.

We hebben al een aantal topverkopers, het gaat dus heel spannend worden wie er met de hoofdprijs voor meest verkochte loten vandoor gaat!

Naast de hoofdprijs hebben we ook nog een leuke 2e en 3e prijs. Wat dit is houden we nog even geheim.

Wist je dat je voor elke 20 loten die je verkoopt sowieso een cadeaubon t.w.v €10,-- krijgt? ( keuze uit 80 bonnen: www.cadeaubon.nl )

Een verkoper gemist? Loten kan je ook online kopen via: https://clubactie.nl/actie/VVWARNSVELDSEBOYS

Met elk verkocht lot steun je onze club en kunnen wij voor jong en oud, ongeacht het team, nieuwe trainingsmaterialen aanschaffen en leuke activiteiten organiseren.


Gerelateerde berichten

Webmaster

Vrijdagavond 16 november ladies night!

Komt allen aanstaande vrijdagavond,16 november 2018, naar het sportpark “Het Braamveld” te Warnsveld om de dames 30+ aan te moedigen. Zij spelen hun laatste 3 wedstrijden van dit seizoen en het zou fantastisch zijn als er een groot aantal “supporters&...

Webmaster

Hé MEISJE! Kom je bij ons voetballen?

De Warnsveldse Boys is op zoek naar girls! Ben jij 11 of 12 of 13 jaar? Kom dan eens lekker meetrainen. Samen met jou beginnen we dan een heel nieuw team! Stuur een mailtje naar webmaster@warnsveldseboys.nl.