Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Inleveren lotenboekjes Grote Clubactie
Webmaster

De lotenboekjes mogen t/m 11 november worden ingeleverd. In de kantine staat op de bar een grote witte doos waar de boekjes in mogen.

We hebben al een aantal topverkopers, het gaat dus heel spannend worden wie er met de hoofdprijs voor meest verkochte loten vandoor gaat!

Naast de hoofdprijs hebben we ook nog een leuke 2e en 3e prijs. Wat dit is houden we nog even geheim.

Wist je dat je voor elke 20 loten die je verkoopt sowieso een cadeaubon t.w.v €10,-- krijgt? ( keuze uit 80 bonnen: www.cadeaubon.nl )

Een verkoper gemist? Loten kan je ook online kopen via: https://clubactie.nl/actie/VVWARNSVELDSEBOYS

Met elk verkocht lot steun je onze club en kunnen wij voor jong en oud, ongeacht het team, nieuwe trainingsmaterialen aanschaffen en leuke activiteiten organiseren.


Gerelateerde berichten

Webmaster

Nominatie sportploeg van het jaar!

Het eerste efltal van de Warnsveldse boys in genomineerd met 2 andere ploegen voor de sportgroep van het jaar!!! Voorafgaand aan dit evenement is het eerste elftal - Morgenavond - woensdag 16 januari 2019 -te gast in het radio programma Ratatouille van 20.00 tot...

Webmaster

Opbrengst grote clubactie

Grote Clubactie  De Grote Clubactie 2018 zit er weer op. We kijken terug op een mooie opbrengst die tot stand is gekomen door de inzet van alle verkopende leden. Door jullie hebben we een prachtig bedrag opgehaald van maar liefst € 1374,10,- Wij zijn SUPER ...