Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Vrijwilligersavond 14 juni 2019
Webmaster

Dag allemaal,

Een club kan niet zonder vrijwilligers!! Op een aantal plekken is zeker ook nog wel hulp nodig! Maar laten we vooral al die vrijwilligers niet vergeten die allemaal op eigen manier al een structurele bijdrage leveren aan onze club!!!

Voor al die mensen hebben we een leuke avond georganiseerd! Alle vrijwilligers krijgen medio mei hiervoor een uitnodiging! Maar omdat we iedereen die avond graag willen zien maken we de datum alvast bekend en kan u deze avond, vrijdag 14 juni 20.00 uur, reserveren in uw agenda!

Natuurlijk hopen we iedereen in beeld te hebben en op de lijst te hebben staan, maar er kan altijd iets mis zijn gegaan. Dus wanneer  je geen mail hebt  gehad (eind mei) en val je wel onder de structurele vrijwilligers, dan graag contact opnemen met Hans Wouters (online@warnsveldseboys.nl)

Tot vrijdag 14 juni, het bestuur.


Gerelateerde berichten

Webmaster

verslag DVC26 - Warnsveldseboys

Warnsveldse Boys gedegradeerd. Jammer maar helaas, de Warnsveldse Boys zijn gedegradeerd. Vandaag stond de wedstrijd tegen DVC26 uit Didam op het programma. Zij hadden 3 punten meer dan ons en een veel beter doelsaldo. Voor ons was dan ook duidelijk dat alleen winst ons k...

Webmaster

"de laatste loodjes wegen het zwaarst"

Warnsveldse Boys 1 Zondag speelt Warnsveldse Boys 1 haar laatste wedstrijd in de 2eklasse en van het seizoen. Afgelopen weekend, op een knotsgekke zondagmiddag viel het doek voor de Boys op het veld bij DVC’26 in Didam.