Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
"de laatste loodjes wegen het zwaarst"
Webmaster

Warnsveldse Boys 1

Zondag speelt Warnsveldse Boys 1 haar laatste wedstrijd in de 2eklasse en van het seizoen. Afgelopen weekend, op een knotsgekke zondagmiddag viel het doek voor de Boys op het veld bij DVC’26 in Didam. 

Het was een lastig seizoen waarin het woord balans nooit de boventoon heeft kunnen voeren. De Boys sluiten het seizoen met opgeheven hoofd en respect af want na de 4-0 nederlaag acht weken geleden waren de Boys dood en begraven oftewel gedegradeerd. De weken erna hebben de Boys met hun staf keihard gewerkt om het tij te kunnen keren. Even heeft het er naar uit gezien dat het nog ging lukken ook. Maar de laatste loodjes wegen het zwaarst en dat was ook het geval bij de Boys. De laatste meters waren niet te volbrengen en de finish werd niet gehaald……maar….

De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent dus we pakken alles bij elkaar en hebben geleerd van onze teleurstellingen. Zonder teleurstellingen word je nooit een winnaar. Leer van het verleden, concentreer je op het heden en werk naar de toekomst. Wees niet bang om te falen. Je hoeft het maar één keer bij het juiste eind te hebben. 

Zondagmiddag gaan we  het seizoen afsluiten en op vakantie. In augustus gaan de Boys met hun staf werken aan de terugkeer naar de 2eklasse met hard werken, goed communiceren, leren, accepteren en vooral plezier hebben in het mooiste spelletje dat er is…voetbal.

Dank aan alle mensen die het 1eelftal van Warnsveldse Boys hebben gesteund en wij hopen u volgend seizoen weer langs de lijn te mogen begroeten op onze weg terug naar de 2eklasse. 

 

Ik hoop u zondag te zien en wens u vast een fijne vakantie toe.

 

Sportieve groet,                                                                               

Trainer Warnsveldse Boys

Olaf de Ruijter


Gerelateerde berichten

Webmaster

Herinnering: Vrijwilligersavond 14 juni 2019

Dag allemaal, Een club kan niet zonder vrijwilligers!! Op een aantal plekken is zeker ook nog wel hulp nodig! Maar laten we vooral al die vrijwilligers niet vergeten die allemaal op eigen manier al een structurele bijdrage leveren aan onze club!!!

Webmaster

JO11-2 kampioen?

Aankomde woensdag kan de JO11-2 van de Warnsveldseboys kampioen worden. Aan een gelijk spel hebben ze al voldoende, maar ze gaan natuurlijk voor de winst. Komen jullie ze allemaal aanmoedigen aanstaande woensdag? De wedstrijd begint om 18.30 uur.